Serpentis
Image default
Gezondheid

Als een zwangerschap niet gewenst is

Was uw zwangerschapstest positief, terwijl dit niet de bedoeling was? Dan vraagt u zich misschien af of een kind wel in uw leven past. Een ongeplande zwangerschap kan als een leuke verrassing komen, maar het kan ook ongewenst zijn. In dit geval denkt u waarschijnlijk aan abortus. Dit is geen eenvoudige beslissing en het brengt veel vragen met zich mee. Daarom staan we bij abortuskliniek Bloemenhove graag voor u klaar. Bloemenhove is opgericht in 1971 en heeft sindsdien al vele vrouwen en meisjes geholpen die ongewenst zwanger waren.

Kliniek Bloemenhove, nabij Haarlem

Bij kliniek Bloemenhove (te Heemstede, nabij Haarlem) hebben we als doel om vrouwen die ongewenst zwanger zijn te steunen waar we kunnen. Daarom staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven. Ook op de dag van de behandeling zorgen we ervoor dat u zich op uw gemak voelt. U kunt rekenen op een team van begripvolle en geduldige specialisten die u opvangen en begeleiden. Ons team bestaat volledig uit vrouwen, wat vaak als prettig wordt ervaren. 

Abortuspil

In onze abortuskliniek kunt u terecht voor een abortusbehandeling bij zwangerschap tot 22 weken. In verschillende fases van de zwangerschap worden verschillende behandelingen toegepast. Tot acht weken kan er gebruik worden gemaakt van de abortuspil, waarbij geen verdere behandeling nodig is. U komt naar de kliniek om de medicatie in te nemen en krijgt vervolgens ook medicatie mee om thuis in te nemen.

Abortusbehandelingen

Bij een zwangerschap tot 12 weken wordt in de meeste gevallen gebruik gemaakt van een zuigcurettage, waarbij u kunt kiezen tussen een plaatselijke verdoving of sedatie. Wanneer u langer dan 12 weken zwanger bent, is instrumentele abortus noodzakelijk. Welke behandeling u ook krijgt, u kunt altijd dezelfde dag weer naar huis. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.

https://www.bloemenhove.nl