Serpentis
Image default
Bedrijven

Autobedrijf Apeldoorn – Autobedrijf Weijers

Op zoek naar een tweedehandsauto in Apeldoorn en omgeving

Als u op zoek bent naar een garage die gespecialiseerd is in gebruikte auto’s in Apeldoorn of in de omgeving, maakt niet uit welk merk, dan kan Appeldoorn occasions daarvoor zorgen. Autobedrijf Apeldoorn zorgt ook voor het onderhoud van uw tweedehandswagen. Zij respecteren daarbij de aanbevelingen van de fabrikant. Ontdek het enorme aanbod auto’s bij Apeldoorn occasions en de aangeboden diensten van autobedrijf Apeldoorn.

Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van personenwagens en kleine bedrijfswagens van alle merken die in Europa verkocht worden. Het team van autobedrijf Apeldoorn bestaat uit gecertificeerde en toegewijde technici die uw auto in perfecte staat houden tegen concurrerende prijzen.

Onderhoud en reparaties

Alle wagens die via Apeldoorn occasions verkocht worden kunnen terecht bij autobedrijf Apeldoorn wanneer ze onderhoud of mechanische reparatie nodig hebben. Zij beheersen de nieuwste technologieën en werken zowel met originele als “generieke”(gelijkwaardig aan het origineel) onderdelen. Zij kunnen elk voertuig aanpakken ongeacht de leeftijd.

Diagnostiek

Zij zorgen voor de diagnose bij een storing of technisch probleem. Zij werken met technici die gespecialiseerd zijn in auto-elektronica en beschikken over de nieuwste apparatuur.

Vervangen van banden

Autobedrijf Apeldoorn biedt ook een competente service tegen de beste prijs voor het bestellen, monteren, balanceren en geometrie van de banden van uw auto. Zij adviseren u bij de keuze van de banden die geschikt zijn voor uw voertuig en uw rijgedrag.

Vakantiecheck van uw auto

Er zijn veel onderdelen die u moet laten controleren voordat u met vakantie gaat. Bij autobedrijf Apeldoorn zorgen ze voor een grondige controle, zodat u met veilige wagen de weg op kan. Hier zijn de belangrijke punten die ze controleren voordat u lange uren onderweg bent:

  • controle van de slijtage van de banden en ze onder de juiste spanning zetten
  • controle van de remmen en de remvloeistof
  • nakijken van het oliepeil en eventueel aanvullen met de olie die bij uw motor past

https://www.weijers.nl/autobedrijf-apeldoorn/