Serpentis
Image default
Bedrijven

Bewindvoerder in Hengelo en omstreken die uw doelen voorop stelt

Bewindvoering in Hengelo aanvragen

Voor bewindvoering in Hengelo met veel tijd en aandacht voor de klant bent u bij Stichting Doe Mee(r) aan het juiste adres. De gedreven en betrokken bewindvoerders zijn er trots op dat veel klanten dit bewindvoerderskantoor van harte aanraden. Heeft u geheugen- of verslavingsproblemen of problemen met uw financiën vanwege ernstige tegenslagen? Niet alleen als het gaat om bewindvoering Hengelo, maar ook voor bewindvoering Almelo kunt u rekenen op goede adviezen en een snelle, eerlijke aanpak. Wie een daadkrachtige bewindvoering Enschede nodig heeft, krijgt eveneens de beste hulp.

Betrouwbare bewindvoering Hengelo

Het kan zijn dat u uw geldzaken niet meer kunt regelen of schulden hebt. Of dat uw familielid hiermee kampt. Stichting Doe Mee(r) doet al sinds 2012 letterlijk meer voor u, met als gevolg dat u weer meedoet. De medewerkers bewindvoering Hengelo zijn universitair of hbo-geschoold op gebieden als recht, maatschappelijk werk of sociaal-juridische dienstverlening. Zij bieden een luisterend oor en zorgen voor een goed beheer van uw financiën en een tijdige betaling van de rekeningen. Deze stichting voldoet aan alle strenge overheidsregelgeving en opereert zonder winst te maken.

Bewindvoering Almelo en Enschede volgens uw wensen

Deze onafhankelijke stichting staat klaar voor iedereen die vanwege lichamelijke of geestelijke problemen moeite heeft met geldzaken. De aanpak onderscheidt zich van andere kantoren door de goede bereikbaarheid bij vragen en dringende kwesties. Maakt u gebruik van bewindvoering Almelo of bewindvoering Enschede, dan kunt u bovendien om de drie tot vier maanden een persoonlijk gesprek thuis verwachten.

Stichting Doe Mee(r) is een gecertificeerd bewindsbureau bij de NBBI. Dit bureau biedt altijd passende oplossingen en begeleiding naar een leven zonder schulden of financiële zorgen. Of het nu gaat om bewindvoering Enschede, Almelo of Hengelo, de medewerkers staan graag klaar voor een gratis gesprek bij u thuis!