Serpentis
Image default
Vakantie

Boek een van de single vakanties via de specialist

Heb je nog vakantiedagen over voor dit jaar en wil je daarom lekker op reis gaan? Bekijk dan eens de single vakanties van One2gethertravel. Of je nu zin hebt in een zonvakantie of wintersport, je vindt het allemaal in het uitgebreide aanbod van deze specialist. Al meer dan 15 jaar organiseert One2gethertravel diverse singlereizen voor alle doelgroepen. Houd je van actie en avontuur of ben je meer iemand die dagen op het strand kan bakken? De deskundige reisleiding zorgt ervoor dat jij een onvergetelijke vakantie beleeft. Uiteraard word je in een groep ingedeeld met dezelfde interesses, maar heb je bijvoorbeeld een keer zin in een avondje niks of wil je er even alleen eropuit, ook daar ben je helemaal vrij in.

50+? Ook dan boek je een van de singlereizen

Speciaal voor 50-plussers heeft One2gethertravel singlereizen samengesteld. Wat dacht je van een reis naar het paradijselijke Evia n Griekenland of naar Montenegro? Je beleeft een unieke vakantie waar het samenzijn met andere 50-plussers centraal staat. Bekijk de Singlereizen via One2gethertravel online en ontdek wat deze organisatie je te bieden heeft. Wanneer je kiest voor een 50+ vakantie, zit je in een groep van ongeveer 20 deelnemers. Ben je nog net geen 50, maar zie je het niet zitten om met jongeren op reis te gaan? Uiteraard kun je gewoon een van de 50-plus single vakanties boeken!

Singlereizen en eenoudervakanties boeken

Wil je lekker met je kind op vakantie? Bekijk dan eens de eenoudervakanties van One2gethertravel. De deskundige reisleiding zorgt ervoor dat jouw kind(eren) een onvergetelijke vakantie beleven met andere kinderen. Zo worden er diverse activiteiten georganiseerd en vindt de vakantie altijd in een omgeving plaats dat zeer kindvriendelijk is. Dus of je nu een van de single vakanties of een eenoudervakantie wilt boeken, aan de reisleiding zal het niet liggen. Uiteraard is het voor jou als ouder ook echt een vakantie omdat je volledig ontzorgd wordt.