Serpentis
Image default
Cadeau

Cadeautip: een bierglas graveren

Ben je nog op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Kies voor een bierglas met een persoonlijke tekst, een eigen naam of een logo. Dit is een uniek cadeau waar de ontvanger daadwerkelijk wat aan heeft. In deze blog geven we je de nodige inspiratie zodat je een beeld krijgt van de mogelijkheden.

Bierglas graveren met je eigen tekst
Wil je een bierglas graveren? Dan is het belangrijk dat je goed nadenkt wat je wilt graveren op het bierglas. Wij raden je aan om je goed in te leven in de ontvanger van het bierglas. Wat is de gelegenheid van het cadeau? Populair is om een gegraveerd bierglas te geven als relatiegeschenk. Ook is het een leuk presentje om te geven aan gasten van jouw bruiloftsfeest. Zo hebben jouw gasten altijd een leuk aandenken aan het feest. Een bierglas met tekst geven voor een verjaardag? Laat dan een leuke verjaardag wens graveren op het bierglas. Kies voor een boodschap, wens of spreuk die helemaal past bij de ontvanger. Zo scoor je de meeste punten!

Logo
Voor zakelijke uiteinden is het graveren van je logo op een bierglas een erg goed idee. Superleuk om te geven bij een besloten personeelsfeest of om te geven als relatiegeschenk tijdens een beurs of de jaarwisseling. 

Bestel je bierglas online
Wil je graag een bierglas graveren? Er zijn diverse partijen waar je terechtkunt voor het laten graveren van een bierglas. Online zijn er veel opties om je bierglas te laten graveren. Ook is er keuze uit verschillende bierglazen. Bij Personal Surprise is het mogelijk om zelf het glas te ontwerpen. Dit kan heel eenvoudig online. Bij deze partij ben je ook altijd verzekerd van topkwaliteit. Je tekst of logo die je in een bierglas wilt later graveren wordt gelaserd, voor optimaal behoud van de gravure. Kijk op hun site voor de mogelijkheden en ga aan de slag met het graveren van jouw persoonlijke bierglas.

 

https://www.personalsurprise.nl/