Serpentis
Image default
Winkelen

Cadeautip: geef een persoonlijke mama armband

Nu Moederdag voor de deur staat en veel winkels gesloten zijn, wordt de zoektocht naar een mooi cadeautje steeds lastiger. Want wat wil een moeder nu echt voor Moederdag? Je wil vertellen hoeveel je van haar houd, hoe bijzonder en sterk ze is en dat vraagt om een origineel cadeau. Daarom ontwerpt LOVY speciale mama armbanden: gemaakt van zilver en helemaal naar wens samen te stellen.

Zo’n armband draagt ze elke dag, die wil ze het liefst nooit mee af doen. Maar wat maakt zo’n LOVY sieraad nou zo speciaal?

Naambedels voor een persoonlijke touch

Allereerst kun je zelf aangeven welke bedels je eraan wil hangen. Dat zijn vaak de namen van haar kinderen. Voor elke naam kun je een bedeltje laten maken waar de voornaam van het kind op gestempeld wordt. Dat gebeurt met slagletters en een hamer. Zo krijg je een mooie diepe afdruk in het zilver. En om het extra persoonlijk te maken kun je op de achterzijde de geboortedatum laten zetten.

Soorten lettertypes

De namen zijn uitvoerbaar in verschillende lettertypes. Houd ze van strak of juist van sierlijke letters? Of misschien wel van stoere of smalle letters? Je kan het zelf aangeven en er is een ruime keuze van verschillende lettersoorten. Dat maakt zo’n mama armband ook echt uniek.

Naast naambedels is het ook mooi om andere soorten bedels toe te voegen aan de armband. Daarbij kun je denken aan een hart bedel (voor de liefde), een belletje (als symbool voor geluk), geboortestenen (daar zijn er 12 van, voor elke geboortemaand een eigen kleur), een kruisje (als ze gelovig is) of een zoetwaterparel.

Welke mama armband past het beste bij haar?

Er zijn verschillende soorten schakelarmbanden en geregen armbanden. Van fijntjes tot vrij grof. Ieder type vrouw heeft weer een eigen smaak en de basis van haar cadeau is dus één van de armbanden. Het zijn balletjes armbanden met kleine kralen, wat grotere of vrij dikke kralen. En de schakels zijn rond en fijntjes of grof en ovaal. Alle onderdelen zijn door en door zilver, dus de sieraden blijven mooi en kunnen oneindig opgepoetst worden.

Extra speciaal cadeau

Wanneer je je armband binnenkrijgt zal je zien dat het in een mooi bewaardoosje zit. Dat is ingepakt als een cadeautje. Door de wikkel opzij te schuiven kan je alvast het resultaat bekijken. Geef je de armband op Moederdag? Maak er dan iets extra speciaals van. Geef het samen met een persoonlijke kaart, een heerlijk ontbijtje op bed en wat verse bloemen erbij. Zo maakt zo’n persoonlijk cadeau extra impact en is ze er helemaal van ondersteboven.

Zo bestel je

Wil je meer weten? Via de webshop van LOVY is alles eenvoudig samen te stellen. Ook kun je vragen stellen en speciale wensen door te geven. Het sieradenmerk bestaat sinds 2008 en is gespecialiseerd in sieraden voor moeders, kinderen en baby’s.

https://lovysieraden.nl/mama-sieraden/armbanden