Serpentis
Image default
Vakantie

Camping België

Waar gaat het heen, de komende vakantie? Naar Duitsland? Maar daar zijn ze zo streng? Misschien dan maar naar Chili? Maar ja, daar doen ze zo eng. Koeweit, misschien? Dat is me te heet. En Amerika? Dat land bestaat niet echt.

Als je zo alle vakantiebestemmingen naloopt kom je, net zoals de jongens van Het Goede Doel, eigenlijk automatisch terecht in België.

Want België ligt in kilometers misschien vlakbij, maar je komt er wel in een heel andere omgeving terecht. Zodra je de Nederlandse zuidgrens oversteekt voel je het en zie je het aan alles. Je bent echt in een ander land.

België is een gevarieerd land. Het duidelijkst is dat te merken aan de taalgrens. Voor Nederlanders die geen zin hebben om Frans te spreken is Vlaanderen perfect, want “dat taaltje is zo zacht”. Rij je ietsje verder door, richting de Ardennen, dan is het Frans wat de klok slaat. Maar niet alleen de taal, ook de cultuur van Vlaanderen en Wallonië verschillen van elkaar.

Waar je ook voor kiest, er is in België altijd een camping te vinden waar je terecht kunt. Zelfs als je op de bonnefooi vertrekt, met je tent in de achterbak, slaag je er altijd wel in om een camping te vinden waar je je tent kunt opzetten.

Alleen…niet iedereen heeft daar zin in. Sommige mensen denken met angst en beven terug aan de kampeervakanties uit hun jeugd, waarbij uiteindelijk in het pikkedonker een tent opgezet moest worden. Dan liever een hotel!

Met een hotel loop je echter heel wat mis. Je mist het buitenleven, het gemoedelijke van de camping. Eigenlijk zou er een tussenweg moeten zijn. Een soort luxe kamperen.

De campings in België die we op www.glampings.nl hebben verzameld bieden precies dát: een luxe kampeervakantie. Je maakt gebruik van een goed gemeubileerde en volledig ingerichte accommodatie. Dat kan een safaritent zijn, maar ook een lodge,cabin of zelfs een oude Engelse dubbeldekkerbus! Welke accommodatie je ook kiest, deze staat gegarandeerd op een camping die voldoet aan de hoogste eisen van nu.

Op www.glampings.nl staat alles wat je nodig hebt om jouw luxe kampeervakantie in België mogelijk te maken. Dus wacht niet te lang, en boek direct jouw verblijf op een camping in België.

https://glampings.nl/