Serpentis
Image default
Zorg

Coaching traject over spreekangst

Veel mensen moeten tegenwoordig voor hun werk verplicht spreken. Spreken voor kleine groepen, voor grote groepen of voor een projectteam het principe blijft hetzelfde. Het is dan ook duidelijk dan niet iedereen het fijn vindt om te moeten spreken, en je zou bijna denken dat het niet voor iedereen is weggelegd. Maar dat is niet waar. Iedereen kan een goede spreker zijn, of worden. Sommige mensen hebben daarbij gewoon een klein beetje hulp nodig om over deze ‘’spreekangst’’ heen te komen. Dan ben je hier op het juiste adres. Wij helpen je graag van je spreekangst af met dit traject spreekangst zodat je hierna voor elke grootte groep durft te staan zonder enig probleem.

Wat is de doel van de training?

De doel van de training is in eerste instantie het vaststellen welke doelstellingen er in het traject bereikt moeten worden. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van deze aanpak staat de klant centraal en worden er juiste vaardigheden voor aangeleerd die op lange termijn groot effect zullen hebben. Hierbij wordt de deelnemer geprikkeld om op zijn of haar eigen manier te werken en eventjes stil te staan bij het bewust veranderen van gedrag en opvattingen. Het project wordt door de coaching in gang gezet, maar loopt door totdat de persoon van zichzelf kan zeggen dat hij het afgesloten heeft.

De doelgroep van het traject

De doelgroep is voornamelijk bedoeld voor mensen die enige angst ervaren bij het spreken voor groepen. De grootte van de groepen maakt hierbij niet uit, en heeft ook geen invloed op het proces. Of je het nou spannend vindt om voor 150 mensen te spreken, of voor 5 mensen. 

Geïnteresseerd in het traject volgen?

Bent jij nou door dit verhaal gemotiveerd geraakt? En kamp jij zelf met spreek of presentatieangst? Kijk dan gauw even op onze website voor meer informatie over deze training, of talloze andere trainingen! 

 

 

https://www.tailoryou.nl