Serpentis
Image default
Mode en Kleding

De beste manieren om je portemonnee slanker te maken

De beste manieren om je portemonnee slanker te maken

Is het je opgevallen dat nieuwe telefoons steeds groter worden? Natuurlijk kan onze technologie meer, maar nu hebben we meer op zak. Gelukkig liggen de dagen van het dragen van elke kaart, bon en rekening in je portemonnee ver achter ons. Niet alleen zien overvolle portemonnees in je achterzak of boodschappentas er slecht uit en veroorzaken ze onnodige slijtage aan je kleding of tas, het is gewoon niet nodig om al die spullen elke dag met je mee te slepen! Blijf lezen om tips te leren over hoe je je portemonnee kunt verlichten:

Ga digitaal

De meeste van jekaarten kunnen digitaal worden opgeslagen en zijn nog steeds gemakkelijk toegankelijk, vooral al die klantenkaarten. Er zijn gratis apps zoals KeyRing of zelfs een vergrendelde map voor je camera-app  – zorg er gewoon voor dat de methode die je kiest, beveiligd is met een wachtwoord. Voor degenen die hun kaarten niet vaak gebruiken en van organisatie houden, kijk eens naar een veilige app zoals Dashlane die veel meer doet dan alleen je wachtwoorden beheren. 

Vijf kaarten of minder

Het is duidelijk dat er een aantal niet-onderhandelbare essentiële zaken zijn – een identiteitsbewijs en een bankpas of creditcard zijn bijvoorbeeld must-haves in je portemonnee. We zijn ook aan boord met een OV-chipkaart of een toegangskaart voor werk. De rest? Je hebt het waarschijnlijk niet nodig! Probeer de verkleinde stapel aan kaarten een week thuis te laten en kijk hoe het voelt. Misschien zal het in het begin een beetje te licht aanvoelen, en misschien sluipen er een paar kaarten terug, maar misschien word je aangenaam verrast door wat je helemaal niet mist. Ruimte scheelt het sowieso in je canvas tas!

Dunnere portemonnee kopen

Of het nu fysiek of mentaal is, een slankere portemonnee is een geweldige manier om het idee en het gedrag van minder dragen te versterken! Als je eenmaal de vrijheid van een dunne portemonnee hebt ervaren, wil je er niet eens extra spullen in stoppen. Het is inherent lonend  – je spijkerbroek zal je bedanken, je ruggengraat zal je bedanken en je zult jezelf bedanken. Het is dan ook zeker een aanrader om een pasjeshouder dames of heren te kopen!

Minder contant geld

Hoewel het over het algemeen een goed idee is om een ​​paar briefjes bij je te hebben, hoeven de meesten van ons in ons dagelijks leven niet veel papiergeld mee te nemen. Bijna overal worden kaarten geaccepteerd en er zijn een aantal handige betalingsdiensten om de behoefte te beperken – Apple Pay, Google Wallet en  Venmo om er maar een paar te noemen.

Kassabonnen

Je portemonnee is geen archiefkast – er is geen reden om er bonnetjes in te bewaren. Sla in plaats daarvan waar mogelijk papieren bonnen over. Apps zoals Evernote, Concur (of zelfs die Locked Folder) zijn handig om digitale kopieën van bonnen veilig op te slaan. Zodra je een volgsysteem heeft geïnstalleerd, kun je achterover leunen en profiteren van de voordelen van een slanke portemonnee.