Serpentis
Image default
Mode en Kleding

Waar let je op bij een handtas?

Waar let je op bij een handtas?

De aanschaf van een nieuwe tas kan voor veel vrouwen een hele uitdaging zijn. Vaak is de tas namelijk een stuk minder praktisch dan aanvankelijk gedacht. Wat we vaak zien, is dat het uiterlijk van de tas het wint van de indeling. Niet voor niets is het dus verstandig goed na te denken alvorens je een dergelijke aankoop doet. De aanschaf van een nieuwe tas kan namelijk aardig in de papieren lopen. Door voor jezelf goed na te denken wat je nu daadwerkelijk nodig hebt en wat belangrijk is, is het een stuk eenvoudig een tas aan te schaffen waar je achteraf geen spijt van krijgt. Wanneer je deze 3 stappen volgt, is succes gegarandeerd!

Budget

Niet is zo belangrijk als het vaststellen van een budget. Wanneer je dit namelijk op voorhand niet doet, dan is er een enorm risico dat jij tegen een tas aanloopt die ver boven je budget ligt. Niet direct heel erg, maar de kans dat jij de tassen die wel binnen je prijsklasse vallen dan nog mooi vindt is ineens een stuk kleiner. Uiteraard mag je jezelf wel enige speling geven en hoeft het budget niet in beton gegoten te zijn. Probeer voor jezelf een marge te hanteren van maximaal 10% bovenop je huidige budget. Door deze stelregel te hanteren bij iedere aankoop of dat nou een grote reistas voor vakantie is of een clutch voor een feestje, dat maakt natuurlijk niets uit.

Gebruik

Een mooie tas is één, maar wanneer deze niet functioneel is, dan heb je er natuurlijk weinig aan. Zorg er dus voor, dat je vooraf goed in kaart hebt gebracht waar jij je nieuwe tas voor wilt gaan gebruiken. Want neem je hem ook mee naar het werk, dan kan het zijn dat er ook een laptop in moet kunnen. Door ervoor te zorgen dat je een lijstje maakt met eisen waaraan je tas moet voldoen, zal je zien dat je zoektocht een stuk soepeler gaat. Door je budget in combinatie met het gebruik vast te stellen, zal je merken dat jij in no-time een nieuwe tas hebt. Is je budget nu wat aan de lage kant, kijk dan eens bij verschillende winkels zowel fysiek als online naar de leren tas dames sale. Je zult zien dat er tal van tassen zijn, die voldoen aan jouw wensen tegen een leuke prijs. Met een beetje geluk vind je hier zelfs een prachtige calvin klein handtas, die normaalgesproken ver boven je budget is.