Serpentis
Image default
Auto’s en Motoren

De beste voorbereiding voor het CBR examen krijg je bij Motorcursus.nl

Is motor theorie aanleren een uitdaging? Niet wanneer je meedoet met de motor theorie cursus van Motorcursus.nl! Binnen 1 dag bereiden wij jou tot in de puntjes voor op het officiële motor theorie examen van het CBR. Een paar uur goede inzet tonen, goed opletten tijdens de les en serieus aan het werk, dan ben je diezelfde dag al in het bezit van het theoriecertificaat. Met ons kan dat gewoon!

Motorcursus.nl kent vele voordelen

Geen boeken, maar een uitstekende theorieles. Niet dagen- of wekenlang blokken, maar binnen een paar uurtjes klaar zijn. Niet meerdere cursusdagen, maar echt maar 1 cursusdag. Niet leren en pas later examen doen, maar direct na het leren examen maken. Niet stressen, maar op een relaxte manier alles aanleren. Dat zijn de vele voordelen van de theoriecursus van Motorcursus.nl.

Heb je te kampen met faalangst, de Nederlandse taal nog niet voor de volle honderd procent onder de knie of heb je moeite met jezelf voor langere tijd bij de les te houden? Dit is allemaal geen probleem voor ons! Onze docenten hebben ruime ervaring met verschillende vormen van problematiek, ze pakken de uitdaging graag aan om ook jou gewoon in één keer te laten slagen.

En dat in één keer laten slagen, dat lukt onze docenten ook echt bijna altijd. Ons slagingspercentage ligt boven de 95%, iets waar wij zeer trots op zijn. En we zijn niet alleen trots, belangrijker is nog dat we al enorm veel cursisten binnen no time en zonder stress aan het belangrijke theorie certificaat hebben geholpen. Hoe leuk is dat?

Op meer dan 9 verschillende locaties binnen Nederland zijn wij actief. Je kan onder meer kiezen uit de motortheorie Utrecht, motortheorie Amsterdam en motortheorie Eindhoven. Hebben we hier steden opgenoemd die niet bij jouw woonplaats in de buurt liggen? Check snel onze website voor de andere locaties, grote kans dat je gewoon dicht bij jouw woonplaats onze theoriecursus kunt komen volgen. 

Wil jij je inschrijven voor onze cursus omdat je ook graag binnen één dag wilt slagen? Snappen we! En leuk! We hebben er zin in om samen met jou en andere cursisten lekker aan de slag te gaan. Via onze website kan je je inschrijving in orde maken. Verdere informatie ontvang je na je inschrijving via de mail.

https://www.motorcursus.nl/