Serpentis
Image default
Bedrijven

De lekkerste meest unieke honing bij heathenmead

Smaakvolle honing

Honing bestellen bij heathenmead is een goede keuze om voor de beste kwaliteit en meest bijzondere honing te gaan. Denk aan bloemenhoning maar ook aan heerlijke klaverhoning. De honing is zeer natuurlijk en elk soort honing heeft zijn eigen textuur en heerlijk volle en zachte smaken. De bloemenhoning bestaat uit nectar van de mooie bloesem boom en heeft een milde zoete smaak. Deze honing is zowel heerlijk voor in de thee als op brood en in gerechten ter vervanging van suiker. Naast deze bloemenhoning is er ook een fruitig soort honing met aroma van de fruitbloesem bereid voor een unieke smaakbeleving.

Honing bestellen

Er zijn dus diverse soorten honing te bestellen. Maar ook mede is in het aanbod. Deze smaken kunnen ook in gerechten worden gebruikt. Ook mede dranken zijn te bestellen. Deze wordt gemaakt van puur water en honing en bevatten geen kunstmatige kleur en smaakstoffen. Alle producten zijn puur uit de natuur zoals men vroeger honing maakte. Een tijdloze voedsel ambacht. De dranken hebben een zachte honing smaak en zijn heerlijk bij de maaltijd.

Klaverhoning bij heathenmead

Klaverhoning wordt gemaakt uit klaverbloesem. Deze honing heeft een crème-achtig uiterlijk en smeer goed op uw boterham. Mensen die van unieke en pure honing houden zullen zeker deze smaak moeten proberen. Deze speciaal soort honing kan harder worden wat kristaleren heet. De honing kan dan het beste in water van ongeveer 40 graden worden opgewarmd om weer vloeibaar te maken. Meerdere soorten honing die zijn te bestellen hebben een fijne nasmaak zoals rozemarijn, bosbes, citroen en lavendel.

Diverse soorten dranken

U kunt ook gaan voor natuurlijke dranken zowel met als zonder alcohol. Dranken hebben een originele smaak. Vooral mede is een geliefde drank. Deze zijn in fruitsmaken en honingsmaken te krijgen. Maar ook in vanille en naturel.

https://heathenmead.nl/