Serpentis
Image default
Vakantie

De mooiste boottochten op Curaçao

Een prachtig eiland in de zonovergoten Caribische zee. We hebben het natuurlijk over Curaçao. Hoewel er op dit adembenemende eiland genoeg te beleven valt, vinden wij eigenlijk dat je ook de zee op moet gaan. Bij het eilandleven is de zee namelijk een groot onderdeel. Als toerist mag je dit dus ook niet missen, daarom zetten wij de mooiste boottochten voor jou op een rij.

Klein Curacao trip met de boot

Deze boottocht van Breeze Boat Trips is naar onze mening de beste Klein Curacao trip die je kunt boeken. Haal met deze tocht het meeste uit de zeeën en stranden van dit mooie schiereiland. Allemaal zonder logistieke planning vanuit Caracas Bay. Neem plaats aan boord en geniet van het ontbijt, het landschap en onbeperkte drankjes terwijl je naar het onbewoonde eiland vaart. Eenmaal op het eiland krijg je ook nog genoeg vrije tijd om het hele eiland te ontdekken.

Aquafari-tour

Ieder levend wezen dat niet zoals een vis kieuwen heeft gekweekt, heeft de volgende grote zorg voordat hij met het hoofd onderwater gaat: hoe ga ik in hemelsnaam ademen? Wanneer je gaat duiken kan het beangstigend zijn om je gezicht in het water te steken en vervolgens in te gaan ademen. Bij Aquafari is dat echter niet het geval. Hier zorgen zij ervoor dat je niet eens doorhebt dat je onderwater ademt. De milieuvriendelijke onderwaterscooter is namelijk voorzien van een klokvormige glazen container, waar vanuit een duikstank zuurstof aan wordt geleverd. Om deze reden is een Aquafari-tour dé manier voor niet-duikers om de onderwaterwereld te ervaren.

https://curacao-trips.com/