Serpentis
Image default
Dienstverlening

De toekomst van Hoverboards!

Het is officieel. We leven nu in de toekomst. Waarom? Niet vanwege de ruimtevaart, niet vanwege waterbestendige mobiele telefoons of zelfs niet vanwege die gloednieuwe GSM-horloges. Nee, we hebben eindelijk ‘de toekomst’ bereikt omdat er na vele jaren van geduldig wachten en veel nep producten de echte hoverboards nu officieel iets nieuws zijn. Een bedrijf met de naam Hendo heeft onze door Marty McFly geïnspireerde ambities naar een prachtige realiteit gebracht en onlangs hebben Tony Hawk en een aantal andere een demonstratie gegeven. Het enige probleempje?

Je moet ook wel een Tony Hawk bankrekening hebben om een ​​van deze speeltjes tot je bezit te kunnen maken. Geloof je me niet? Een ritje van 5 minuten (met assistentie van het Hendo personeel) kost je honderd dollar, een duplicaat board zonder een zweefmotor (dus eigenlijk gewoon een beetje sjiek hout) zal je $ 449 kosten en een echt hoverboard kost al snel zo rond de $ 10.000. Natuurlijk, dat is een hoop geld, maar tegelijkertijd heb je dan wel een hoverboard, een die je op elk moment kunt berijden. Het is dus hoog tijd dat je begint met sparen!

De zwevende actie is niet zo hevig als het board van Marty McFly. De hoverboards van Hendo zweven ongeveer 2,5cm boven de grond. Ik heb al verschillende verhalen van mensen gehoord die zeuren dat het zweefgevoel maar minimaal is. Ik wil je er daarom graag aan herinneren dat dit bekend staat als een eerste generatie hoverboards en dat je dus moet weten dat de één inch die het board van Hendo je laat zweven, precies één inch meer is dan we hebben gehad voorafgaand aan de introductie van het Hoverboard van Hendo.

Op dit moment is er ook een volledig nieuw hoverboard verkrijgbaar.Het is een soort hoverboard, maar het wordt een mini-Segway genoemd en het leuke ervan is dat er geen stuur op is gemonteerd en je je er ook nog eens gemakkelijker op voort kunt bewegen! Deze geweldige tweewielige elektrische scooters bewegen alleen met je benen, dus je hoeft helemaal niet te sturen. Met deze mini-Segway zwevende scooters beweeg je je gemakkelijk overal doorheen. Er zijn tal van plaatsen waar de mini Segway te koop is, dus als je geïnteresseerd bent, kijk dan eens bij een lokale elektronische winkel of neem een kijkje online! Hendo is momenteel bezig met het bouwen van het tweede generatie hoverboards en als alles goed gaat, hebben ze beloofd dat het eind 2017 zou worden gelanceerd. Dus als je van plan bent om een ​​hoverboard te kopen, overweeg dan eens om de modellen van Hendo te bekijken!

 

 

 

https://www.swheels.nl