Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de mogelijkheden voor volgende stap in je retail carrière!

Dit zijn de mogelijkheden voor volgende stap in je retail carrière! 

 

Binnen de retail wereld is veel mogelijk. Je kunt onderaan de ladder beginnen en door de jaren omhoog klimmen in functies. Elke functie gaat gepaard met andere verantwoordelijkheden en taken. Iedere retail functie draagt de schoonheid van een vak waarin je nooit uitgeleerd bent. Werk jij al jaren in de retail supply chain en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Lees dan snel verder. 

 

Winkel; daar waar het échte werk wordt verzet!

In de retail heb je veel verschillende mogelijkheden. Er zijn tal van winkels, warenhuizen of opticiens waar je jouw steentje bijdraagt aan een optimale ervaring voor klanten. Zodra de klant binnenkomt, tover jij een lach op hun gezicht. Zodra ze weer vertrekken, vertrekken ze weer met een glimlach naar buiten. In de winkel draait het om klantvriendelijkheid en sales. Alles wat er achter de schermen gebeurt, zorgt ervoor dat jij goed je werk kan doen. Maar in de winkel wordt de échte sales gedaan, en dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Binnen een functie al winkelmedewerkers sta je veel op werkvloer en ben je veel in contact met klanten. Je werkzaamheden zijn divers en voor je het weet is je werkdag alweer voorbij. 

 

Hoofdkantoor posities

 

Naast de mogelijkheden in veel verschillende winkels, zijn er ook hoofdkantoor posities waar je op kan solliciteren. Met de nodige retail ervaring, kennis en kunde, kun je aan de slag gaan als buitendienst medewerker, administratief medewerker of inkoper. Bij het hoofdkantoor vind je functies waar je jouw eigen taken en verantwoordelijkheden krijgt. Je werkt samen met verschillende filialen en collega’s. Jij zorgt dat de operationele processen in goede banen worden geleid. Als inkoper zorg je er bijvoorbeeld voor dat er altijd genoeg voorraad is en er op tijd wordt bijbesteld. Van A tot Z regel jij dat de producten aankomen op de juiste locatie zodat de winkels en de etalages goed gevuld blijven. 

 

Executive posities 

Heb je al veel ervaring opgedaan in de retailbranche als assistent-manager of in soortgelijke functies? Dan kun je op verschillende executive functies solliciteren. Denk aan een functie als regiomanager waarin je aan de slag gaat voor meerdere vestigingen. Jij bent verantwoordelijk voor meerdere vestigingen en zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. Je bezoekt de vestigingen en kan snel schakelen tussen diverse werkzaamheden. Denk aan marketing, voorraad management, HR of administratie, niks is voor jou te gek. Ben je benieuwd? Kijk dan eens daar de vacatures van Match for Talent recruitment bureau.

https://www.matchfortalent.nl/