Serpentis
Image default
Cadeau

Drie ideeën voor persoonlijke cadeaus

Op een gegeven ogenblik is het moeilijk om nog originele cadeaus te bedenken en al helemaal als het voor iemand is die je al langer kent. Wanneer je geen inspiratie meer hebt voor nieuwe, originele cadeaus, gebeurt het vaak dat de cadeaus onpersoonlijk gaan aanvoelen. Om je hierbij te helpen, hebben we drie leuke cadeaus bedacht waarbij de gedachte die erachter zit naar voren komt.

Een foto in het cadeau verwerken

Bijna iedereen zal het er wel mee eens zijn dat foto’s in een cadeau de ultieme toevoeging zijn. Met een foto kun je het cadeau speciaal maken, maar ook heel erg grappig. Stel je wil een valentijnscadeau kopen, dan is het bijvoorbeeld erg leuk om een boxershort aan te schaffen met een foto van jou erop. Een leuk verjaardagscadeau voor je broer of zus kan een deken zijn, met een foto van jullie samen. Iets minder indrukwekkend, maar even leuk, is een koffiemok met een mooie foto erop. Er zijn enorm veel mogelijkheden en dus is er voor elke gelegenheid wel een passende keuze.

Sieraden met inscriptie

Bij sieraden denk je vaak gelijk aan vrouwen, maar mannen kunnen ook erg blij zijn met een ring of een ketting. Bij veel juweliers kun je een sieraad uitkiezen en deze dan laten graveren met een uitgekozen tekst. Bij een partner is het leuk om een datum te laten graveren die belangrijk is voor jullie samen, maar als je liever iets geeft wat niet gelijk refereert naar jullie relatie is een geboortedatum of zijn of haar naam misschien een betere keuze. Je kunt ook kiezen voor een stadsnaam of iets in een andere taal, je hebt creatieve vrijheid en dit cadeau laat zien dat je er echt aandacht aan hebt besteed. 

Een ouderwetse muzieklijst

Een afspeellijst op Spotify is natuurlijk geen echt cadeau, maar dat betekent niet dat afspeellijsten geen cadeau kunnen zijn. Tegenwoordig zijn er talloze manieren waarop je jouw favoriete afspeellijst tot een leuk cadeau kan verwerken. Bijvoorbeeld de ouderwetse mixtapes, maar in plaats van op een cassette kun je de muziek branden op een cd. Dan kan de ontvanger in de auto meezingen met jouw uitgekozen liedjes. Als je dit iets te simpel vindt, is er ook de creatieve optie om jouw afspeellijst te laten verwerken in een echte LP. Al moet de ontvanger hiervoor natuurlijk wel een platenspeler hebben.