Serpentis
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een betrouwbare firma als het om (koel)transport gaat

Frigo Group is een duurzaam, modern en innovatief bedrijf. De specialisatie ligt op het terrein van (inter)nationaal ambiënt, transport en diepvriesopslag. Al sinds 1973 biedt Frigo haar diensten aan. Zowel grote als middelgrote en kleine bedrijven maken hier gebruik van. Flexibiliteit staat boven aan de prioriteitenlijst in de relatie met de klant. Is er bijvoorbeeld sprake van een spoedopdracht? Er wordt alles aan gedaan een en ander op tijd en netjes te regelen.

In onze online, 24-uurseconomie is het belangrijk dat communicatielijnen continu open zijn. Frigo Group bewerkstelligt dit met een systeem van Electronic Data Interfacing / Interchange. EDI zorgt ervoor dat belangrijke orders, lijsten, facturen, pakbonnen, berichten et cetera van het goederenvervoer onderling uitgewisseld worden. In de meeste gevallen gaat het om zich herhalende transacties; de documenten worden dan ook als standaard sjablonen opgemaakt.

Voor de MKB-klant bestaat de mogelijkheid bestellingen in het WMS van Frigo te plaatsen. WMS is ook weer zo’n typische logistiek-term. We geven een toelichting. WMS staat voor Warehouse Management System. De indeling in de opslag, de opdrachtenadministratie, de planningsvolgorde en de daadwerkelijke stroom van goederen wordt ermee geregeld. Een en ander gebeurt elektronisch: het systeem bepaalt wat de gebruiker op een specifiek moment moet doen. Aan de klantzijde en bij Frigo zorgt het WMS voor een flinke taakverlichting. Bijkomend voordeel is dat de kans op fouten tot een minimum is gereduceerd.

Het koelhuis van Frigo Group kent een strategische ligging in Nieuw Vennep. Nieuw Vennep ligt vlakbij Schiphol en Amsterdam. Ook de haven van Rotterdam ligt nabij.

Groupage transport is geen probleem en kan voor u als klant veel voordelen opleveren. Voorraden worden gebundeld getransporteerd. Dit betekent dat er vrijwel altijd wel een plekje over is voor uw artikelen. Snelheid en scherpe prijzen zijn gegarandeerd. De derde locatie betreft Frigo Group Logistics in Geldermalsen. Hier wordt al het binnenlandse en buitenlandse vervoer geregeld. Heeft u behoefte aan een professioneel vervoerbedrijf, zonder gebruik te willen maken van de opslagmogelijkheden? Ook u bent welkom bij Frigo. De chauffeurs zijn gediplomeerd en ervaren.

https://www.frigogroup.com/