Serpentis
Image default
Bedrijven

Een bijzondere familieverbintenis met de zegelring

Zegelring van goud voor dames

De gouden zegelring dames is een bijzonder object en een uniek juweel. De oude Egyptenaren kwamen al op het idee om zegelringen te dragen en zo onderlinge familiebanden te versterken aan de hand van de ringen. De ring is meestal voorzien van een symbool of een wapen die bij een bepaalde bloedlijn of familie stamboom hoort. De gouden zegelring dames heeft een mooie egale steen met een blauwachtige kleur of juist een symbool. De ringen zijn in diverse soorten goud verkrijgbaar. De 14 karaats gouden ringen stralen rijkdom uit. U kunt kiezen voor een dunne ring of juist gaan voor een mooie gouden massieve robuuste ring.

Heren zegelring goud

De zegelring heren goud is speciaal voor de mannenhand ontworpen. Ook bij mannen zijn ringen altijd een mode object geweest of het nou een trouwring is of een symbolische betekenis heeft. De zegelring heren goud zijn ook van 14 karaats goud gemaakt. De ringen hebben keuzen uit diverse soorten edelstenen met symbolen erin. Maar ook vlakke edelstenen zijn mogelijk die alleen een kleur hebben zoals blauw. Sommige steentjes hebben alleen reliëf en wat kleur verschil. Voor iedereen zit er wel een passende ring bij.

Familiewapen in de zegelring

Een mooi symbool is een zegelring familiewapen gebaseerd op jouw achternaam. Iedereen heeft een stamboom en sommige personen komen uit een familie van adel of met een rijke geschiedenis. Het familiewapen symboliseert dat u bij deze familie hoort. Meer leden van de familie zouden daarom een zelfde soort zegelring familiewapen kunnen dragen. De ring kunt u naar wens laten vormgeven en het familiewapen kan op diverse manieren in de ring worden gegraveerd. Denk aan een gouden familiewapen of juist een in een edelsteen met kleuren.

Passend advies over mogelijkheden

Voor elke wens is een passend advies te verkrijgen. Door u een bepaalde collectiezegelringen te laten zien kunt u inspiratie opdoen. Tevens komt de juwelier bij u aan huis waar rustig alle wensen vooraf kunnen worden doorgesproken.

https://www.zegelringvooru.nl/