Serpentis
Image default
Bedrijven

Een cursus massage volgen?

Wil jij graag een cursus massage volgen, zodat je professioneel kunt masseren? Dan kun je kiezen uit diverse massagetechnieken om je in te ontwikkelen. Positive Touch in een leerschool voor masseurs, zowel op gevorderdenniveau als voor beginners. Ben je geïnteresseerd in het specialistische vak van masseur, dan zit je bij deze school helemaal goed. In de vorm van een complete opleiding of cursus massage kun jij diverse massagetechnieken onder de knie krijgen. Welke cursus massage lijkt jou interessant? We nemen het aanbod cursussen bij Positive Touch met je door.

Verschillende cursussen massage

Het aanbod voor een cursus massage wisselt bij Positieve Touch. Zo kun jij je blijven ontwikkelen bij dezelfde leerschool. Hier vind je het huidige aanbod voor een cursus massage.

Holistische massage

Eén van de massage cursussen die ze aanbieden is die voor een holistische massage. Dit is een basiscursus van 16 cursusdagen waarin je leert een integrale massage te geven, ook wel integraal holistische massage. Je leert hierin de holistische benadering voor heelwording en bewustwording van lichaam en geest te beheersen. De technieken in deze cursus zijn gebaseerd op Oosterse en Westerse achtergronden van massage.

De volgende uitwerkingen komen in de cursus integraal holistische massage naar voren:

  • Ontspanning van spieren, weefsels en gewrichten.
  • Spanningen los leren laten en meer aanwezig zijn in het moment.
  • Meer in contact zijn met het lichaam en gevoel.
  • Meer rust en ruimte in jezelf ervaren.
  • Oude spanning los kunnen laten.
  • Ruimte maken voor nieuwe energie.
  • De levensenergie weer vrij laten stromen.

De cursus wordt in kleine groepen van 12-16 deelnemers gehouden en een cursusdag duurt van 9.30 – 17.00 uur. Een hele dag leer je over diverse onderdelen, waarbij je zowel de theorie achter de technieken als de technieken direct in de praktijk leert toepassen. Dat maakt deze cursus een complete basiscursus waarin je veel leert en ervaring opdoet in het geven van een holistische massage.

Inschrijven voor holistische massage opleiding

Je kunt je via de website van Positive Touch inschrijven voor een cursus massage naar keuze. Hier vind je tevens meer informatie per opleiding of cursus, inclusief de kosten. Je kiest zelf je startdatum in het inschrijfformulier op de website. Als masseren jouw passie is, dan is een opleiding integrale massage bij Positive Touch zeker van toegevoegde waarde.

 

https://www.positivetouch.nl/