Serpentis
Image default
Bedrijven

Een pelletkachel stookt uw Brabantse huis knus warm

Een pelletkachel voor Brabantse warme gezelligheid

Voor veel mensen is een pelletkachel nog een vrij nieuw product, maar het is duidelijk dat deze manier van uw huis verwarmen sterk in opmars is. Brabant is weliswaar één van de zuidelijke provincies van ons land, maar ook daar kan het in de winter flink koud worden. Met een pelletkachel Breda komt u gegarandeerd die strenge winter wel door. Dit verwarmingssysteem levert u niet alleen warmte op, maar ook een besparing, ja echt.

Besparen op stoken

Een pelletkachel Breda is natuurlijk even een investering, maar daar wordt u op termijn echt voor beloond. Na gemiddeld zo’n drie jaar heeft u de kosten van uw investering terug verdiend en gaat het jaarlijkse besparen beginnen. Hoe leuk is het om uw huis op een gezellige manier warm te stoken, en op termijn dus jaarlijks minder euro’s kwijt zijn? Heerlijk warm maar goedkoop stoken, dat wil elke Nederlander toch?

Roken zonder schoorsteen

Een ander voordeel van een pelletkachel Helmond is dat u voor het aansluiten van een pelletkachel geen schoorsteen nodig heeft voor de afvoer van gassen. Deze worden namelijk afgevoerd via een dunne stalen buis. Dat betekent ook dat een pelletkachel Helmond in heel veel huizen kan worden geplaatst.

Programmeerbaar en optimaal verbranden

U kunt u pelletkachel Breda ook nog eens afstemmen op persoonlijke behoeften. Zo kunt u programma’s invoeren, waardoor hij bijvoorbeeld op elke doordeweekse dag op hetzelfde tijdstip uw huis begint op te warmen. Als u uit bed komt, dan heeft uw huis op dat moment al een enigszins behaaglijke temperatuur. U loopt dus nooit meer door een ijskoud huis. Sommige modellen kunt u ook met een sms (en dus op afstand) in- of uitschakelen. Tot slot: pelletkachels kiezen hun eigen optimale verbranding. Zo slim is het verbrandingssysteem dus al. Een pelletkachel Helmond is een topinvestering voor de lange termijn.