Serpentis
Image default
Bedrijven

Elektrische sigaret

Elektrisch roken = gezonder roken

Eindelijk gaat u overstag. Stoppen met roken is nog een stap te ver, maar u wilt vanaf nu minder schadelijke stoffen inademen. Wat een goed besluit! Elektrisch roken lijkt dat een goede optie. Met een kwalitatief goede elektrische sigaret wordt de stap naar uiteindelijk stoppen waarschijnlijk ook een stuk makkelijker.

Uw verslaving afbouwen?

U rookt al uw hele leven. Het is een gewoonte geworden. Een gewoonte die lekker, maar ook schadelijk is. U hebt al vaak geprobeerd om te stoppen, en het lukt maar niet. U had eigenlijk al besloten om niet nog een poging te wagen, maar wilt eigenlijk wel graag minder schadelijke stoffen in uw lijf. Wellicht heeft uw huisarts dat nogmaals geadviseerd. Stap eens over op elektrisch roken: minder schadelijk voor u en minstens net zo prettig voor uw omgeving. Mogelijk kunt u op termijn dan alsnog helemaal stoppen. Maar op dit moment kiest u met een elektrische sigaret in ieder geval al voor minder schadelijk inhaleren.

Welke e-sigaret past bij u?

Inmiddels bestaat de elektrische sigaret al heel wat jaren. Ook dit product is dus al flink doorontwikkeld. Misschien is het nog iets te vroeg om een conclusie te trekken voor de gezondheidsvoordelen op de lange termijn. Maar feit is dat veel dokters elektrisch roken een goed alternatief vinden voor het standaard roken, zoals dat vroeger zo gewoon was. Simpelweg omdat een e-sigaret minder schadelijke stoffen bevat.

Doe het voor uzelf en voor uw omgeving

Minder, gezonder, stoppen met roken: u doet het niet alleen voor uzelf. U neemt hiermee ook een verstandige beslissing voor de mensen om u heen. Laat merken dat u daadwerkelijk om hen geeft. Elektrisch roken is even wennen, maar met een elektrische sigaret geeft u een signaal af, naar uzelf, naar uw omgeving én naar andere rokers.

https://www.esigaretsolutions.nl/