Serpentis
Image default
Dienstverlening

Enkele tips voor het inpakken voor uw verhuizing

De verhuizing naar het nieuwe huis staat voor de deur. U ziet misschien een beetje op tegen het inpakken. Om u van dienst te zijn hebben de verhuismannen van Jac Den Hollander Verhuisbedrijf Rotterdam voor u een aantal praktische tips verzameld om er georganiseerd aan te kunnen beginnen.

Plannen en organiseren

 

U weet nu de datum van de verhuizing en om het inpakken goed te laten verlopen is het goed om dit niet overhaast te doen. Begin er op tijd aan en wacht niet tot het laatste moment. Een tijdsplanning helpt om door de bomen het bos te blijven zien. Bij het inpakken van dozen werkt u het best met labels voor de verhuisdozen. U weet mogelijk al naar welke kamer spullen zullen gaan in het nieuwe huis. Het is praktisch om deze kamers te nummeren of een kleur toe te wijzen. De dozen waarin de spullen gaan voor de nieuwe kamers voorziet u van hetzelfde nummer of kleur. U kunt hiervoor bijvoorbeeld verschillende kleuren tape gebruiken. Op de dag van de verhuizing kunnen de verhuizers van Jac den Hollander (of een ander verhuisbedrijf) de dozen meteen voor u op de juiste plaats zetten, u hoeft ze daarna alleen nog uit te pakken! Kunt u thuis niet alle dozen kwijt? Overweeg dan om gebruik te maken van een externe opslag.

Voor de eerste dagen

Bedenk van tevoren goed welke spullen u de eerste dag(en) nodig zult hebben en pak deze in dozen waarop u duidelijk aangeeft wat er inzit. Geef aan ons door waar u deze dozen neergezet wilt hebben, op deze manier hebt u direct bij de hand wat u nodig heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toiletspullen, handdoeken, ontbijt. Vergeet ook uw belangrijke papieren en waardevolle spullen niet! Geef ook deze meteen een vaste en van tevoren bedachte plaats. 

Combineer

Alles moet mee naar het nieuwe huis, de spullen van de badkamer, de keuken…Gebruik de handdoeken om breekbare spullen zoals borden mee in te pakken. Sokken kunt u tussen de glazen stoppen. Andere materialen die u kunt gebruiken zijn onder andere kranten, lakens, theedoeken en bubbeltjesplastic. 

Aansluitingen

Ook de computer en de televisie gaan natuurlijk mee naar de nieuwe stek. Denk er bij het inpakken aan dat deze spullen ook weer aangesloten moeten worden. Om ergernis en gezoek te voorkomen is het handig om voordat u de apparaten inpakt een foto te maken van de aansluitingen aan de achterkant van ieder apparaat. Eenmaal in het nieuwe huis kunt u dan snel even kijken hoe het ook alweer zat met die snoertjes en stekkers. Voor u het weet kunt u na de lange dag verhuizen even uitblazen voor de tv.

Succes, verhuizen is leuk!

 

https://jacdenhollander.nl/