Serpentis
Image default
Sport

Ervaar snel de voordelen van EMS training thuis!

Heb je een hekel aan sporten in de sportschool maar zou je toch wel graag fitter en slanker willen zijn? Met de EMS training van StimaWELL kan je op een gemakkelijke manier afvallen en fit worden binnen korte tijd. En gewoon vanuit huis!

Wat houdt EMS training in?

Tijdens een EMS training voer je 2x per week 20 minuten lang reguliere en eenvoudige oefeningen uit terwijl je spieren extra gestimuleerd worden van buitenaf. Deze stimulans komt in de vorm van elektrische signalen. Alle spieren in ons lichaam worden aangestuurd door onze hersenen. De hersenen geven elektrische signalen af aan onze spieren waardoor deze zich gaan bewegen. Of je nu een kopje koffie wilt pakken, een brief wilt schrijven of een work-out wilt doen, onze hersenen zorgen door hun elektrische signalen voor de beweging van echt iedere spier.

EMS doet hetzelfde als onze hersenen. Met EMS worden de spieren ook gestimuleerd door middel van elektrische signalen, alleen komen de signalen tijdens een EMS training via het EMS apparaat in plaats van via de hersenen.

Hoe bereiken de elektrische signalen de spieren?

In het speciale stimulatiepak van StimaWELL zitten 12 elektrodeparen verwerkt. Door de goede verdeling van deze elektroden spreken ze elke spiergroep aan. Zelfs de dieper gelegen spiergroepen en de spieren die normaal gesproken lastiger te trainen zijn worden door de elektroden bereikt. Om de arm- en beenspieren te stimuleren draag je tijdens een training speciale bandelektroden om de armen en benen. Het stimulatiepak en de bandelektroden die je tijdens de training draagt zijn door middel van snoertjes verbonden aan het EMS trainingsapparaat. Op het EMS apparaat kan je kiezen uit wel 70 verschillende trainingen. Voor extra ondersteuning tijdens de training zijn er 40 ondersteunende video’s beschikbaar.

Hoe ervaren andere mensen EMS training?

Wil je graag weten hoe de ervaringen van EMS training van andere mensen zijn? Op onze site hebben meerdere van onze klanten een EMS training review achtergelaten. Je kan hier ook meteen lezen voor welke doeleinden je EMS allemaal kunt inzetten.

 

https://ikwilstimawell.nl/