Serpentis
Image default
Zakelijk

Frigo vrieshuizen op strategische locaties

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de diepvries opslag van uw producten tot in de puntjes verzorgd? Dan kunt u vertrouwen op de ervaring en expertise van Frigo Group. Al jarenlang maken zowel grote bedrijven als kleine ondernemingen gebruik van onze vrieshuizen om hun voedingsmiddelen in op te slaan. Wij hebben een team van getrainde, gemotiveerde medewerkers klaar staan om ervoor te zorgen dat uw producten hun kwaliteit behouden. 

Geconditioneerd vervoer

Frigo Group verzorgt naast de opslag van uw producten, desgewenst ook het geconditioneerd vervoer hiervan. We transporteren uw producten van en naar onze vrieshuizen en naar diverse landen binnen Europa. Hierbij streven we ernaar om niet met half lege vrachtwagens te rijden, omdat dit is kostbaarder is en meer belastend voor het milieu. Daarom bundelen we uw vracht met die van andere klanten, zodat een win-win situatie wordt gecreëerd voor alle partijen.

Kwaliteitscontrole

Bij Frigo Group begrijpen we hoe belangrijk de kwaliteit van uw producten is voor het succes van uw bedrijf. Daarom wordt alles wat in onze vrieshuizen opgeslagen ligt continu in de gaten gehouden. Hiervoor maken we onder andere gebruik van geavanceerde warehouse management systemen. Op die manier weten we precies waar uw producten zich bevinden en kan ook de temperatuur gemonitord worden.

Frigo Group chauffeurs

Ook tijdens het transport wordt gelet op de temperatuur om de kwaliteit van uw producten te waarborgen. Tijdens het laden en lossen wordt de koelketen niet onderbroken, zodat temperatuurschommelingen voorkomen worden. Wij werken met onze eigen vrachtwagenchauffeurs, die verstand van zaken hebben en uw producten op tijd op de juiste bestemming afleveren. Goede communicatie tussen alle partijen is hierbij van groot belang. Is Frigo Group de partner waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op, zodat we met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

http://www.frigogroup.com/