Serpentis
Image default
Bedrijven

Gevelrenovatie in midden-Nederland

Gevelrenovatie in midden-Nederland

Overweeg je een gevelrenovatie om de schoonheid van je woning of pand weer naar boven te halen? Een verweerd gebouw oogt toch echt minder chique dan een blinkende gevel. Geheel logisch dat je dan overweegt de gevel te laten renoveren, maar weet je ook op welke manieren dit allemaal kan? Van gevelstralen voor een grondige reiniging tot gevelimpregnatie voor het beschermen van de buitenmuur; er zijn genoeg gevelrenovatiemogelijkheden om jouw gevel weer spik en span te krijgen.

Welke gevelrenovatie past bij mijn situatie?

Wanneer jouw gevel niet meer in een hele goede staat verkeert en zowel reiniging als het vervangen van bijvoorbeeld afgebrokkelde voegen kan gebruiken, dan is gevelrenovatie de ideale oplossing.

Kan jouw gevel vooral een zeer intensieve reiniging gebruiken? Dan is gevelstralen een strak plan. Het resultaat is weer een blinkende buitenmuur alsof deze zojuist gemetseld is. Alle donkere plekken en vuiligheid zijn als sneeuw voor de zon verdwenen na het gevelstralen.

Wil je jouw buitenmuren nou langdurig beschermen tegen nieuw vuil? Dan heb je dat probleem getackeld met gevelimpregnatie. Er wordt een beschermende laag aangebracht op de gevel, waardoor vuil zich niet tot nauwelijks kan hechten aan het oppervlak. Deze laag werkt tevens waterafstotend en zorgt dat je lange tijd plezier hebt van een brandschone gevel.

Veldhuizen Gevelrenovatie kan al deze gevelwerkzaamheden voor jou uitvoeren. Zij zijn werkzaam in midden-Nederland in o.a. Hilversum, Utrecht, Amersfoort en Nijkerkerveen (waar ze gevestigd zijn).

Waarom Veldhuizen Gevelrenovatie?

Bij Veldhuizen Gevelrenovatie profiteer je van de volgende voordelen:

  • Vakmanschap
  • 12 jaar ervaring
  • Kwaliteit en bereikbaarheid
  • Duidelijke en snelle communicatie
  • Goede prijzen voor mooi werk

Bekijk gerust de website van Veldhuizen Gevelrenovatie in midden-Nederland voor de kosten per gevelrenovatie en -reiniging. Je krijgt absoluut vakwerk van de specialist. Een geheel vrijblijvende offerte opvragen is ook zo gedaan.

 

https://vg.nl/gevelrenovatie/