Serpentis
Image default
Zorg

Goede tandartsverzekering afsluiten

Heeft u een tandartsverzekering afgesloten? Voor mensen die niet zo’n sterk en gezond gebit hebben, is een goede tandartsverzekering extra belangrijk. Als u alleen maar elk half jaar voor controle naar de tandarts gaat, dan brengt dit niet veel kosten met zich mee. Heeft u echter zo nu en dan last van gaatjes, of heeft u bijvoorbeeld een kroon nodig? Dan komt een tandartsverzekering goed van pas. Ook als u een kind heeft dat bij de orthodontist loopt voor een beugel is het prettig om hiervoor goed verzekerd te zijn. Daarom biedt Salland drie verschillende tandartsverzekeringen met elk hun eigen dekking.

Salland Zorgverzekeringen

Salland biedt al jarenlang zorgverzekeringen waarvoor u nooit teveel zult betalen. Om de premie van onze zorgverzekeringen betaalbaar te houden, zullen we niet inleveren op kwaliteit van de zorg. Wij hebben hiervoor afspraken gemaakt met verschillende zorgverleners in de regio. Wij vinden het belangrijk dat u goede zorg altijd in de buurt kunt vinden, zodat u er niet te ver voor hoeft te reizen. U kunt bij Salland terecht voor een goede basisverzekering die de meest noodzakelijke zorg dekt. Heeft u iets meer zorg nodig? Kies dan voor een aanvullende zorgverzekering die aansluit op uw zorgbehoeften. U heeft bij ons de keuze uit maar liefs vijf aanvullende verzekeringen, waardoor u altijd een passende oplossing kunt vinden.

Basispremie zorgverzekering 2019

Ook volgend jaar kunt u bij Salland weer een zorgverzekering afsluiten tegen een passende premie. De basispremie zorgverzekering 2019 wordt lager als u kiest voor een hoger vrijwillig eigen risico. Dit is erg fijn voor mensen die niet al te vaak gebruik maken van zorg. Salland biedt naast een zorgverzekeringen ook reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen. Op onze website kunt u meer informatie vinden. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag bij het afsluiten van de juiste verzekering.

https://www.salland.nl/