Serpentis
Image default
Bedrijven

Huis verkopen en weer kopen in Apeldoorn

Mijn vriend en ik hebben jaren geleden een huis gekocht dat niet echt op de groei is. Het heeft 2 slaapkamers, geen zolder en maar een heel klein tuintje. Destijds was de woning perfect voor ons, maar nu we wat ouder worden en ons gezinnetje willen uitbreiden is hij toch wat te klein. Daarom wilden we een nieuw huis kopen in Apeldoorn en met behulp van een makelaar ons oude huis weer verkopen. Vandaag delen we onze ervaring met deze makelaar met u.

Ervaren makelaar in Apeldoorn

Deze makelaar in Apeldoorn heeft ervaring met zowel het kopen als het verkopen van een huis. Daarnaast kent deze makelaar de omgeving en de woningmarkt in Apeldoorn uitstekend. Bovendien zagen we op de website van dit bedrijf dat al heel veel mensen naar volle tevredenheid geholpen zijn. Daardoor kregen wij ontzettend veel vertrouwen en hadden we meteen een goed gevoel bij deze makelaar. Doordat de medewerkers jarenlange ervaring hebben, weten ze als de beste hoe ze ons verder helpen.

Nieuw huis kopen

We begonnen met een nieuw huis kopen in Apeldoorn. Jeetje zeg, wat een hoop aanbod! Het is echter wel zo dat de huizen vandaag de dag zo ontzettend snel verkocht zijn. De rentes zijn laag en de huisprijzen hoog, waardoor het allemaal onwijs lang duurt. Deze makelaar heeft ons voorzien van realistische advisering bij de aankoop van een woning. Zo maken ze gebruik van een aantal onderhandelingstechnieken waardoor de kans groot is dat je het wint van een andere geïnteresseerde. Dat is dan ook hoe het bij ons gegaan is!

Oude huis verkopen

Nu we een nieuw huis gekocht hadden, was het tijd voor ons huis verkopen in Apeldoorn. Ook daar zijn we heel goed bij geholpen! We hadden er zelf geen omkijken naar en dat was ontzettend prettig. Bij het verkopen van een huis komt immers meer kijken dan je denkt! Je moet foto’s maken, onderhandelen, een omschrijving schrijven voor op Funda en natuurlijk ook geïnteresseerden ontvangen. Ook daar hebben we geen omkijken naar gehad. We zijn compleet ontzorgd, echt een aanrader deze makelaar!

https://www.goos.nl/