Serpentis
Image default
Eten en drinken

In dit restaurant in Bergen op Zoom dineert u in middeleeuwse sferen

Ontdek het restaurant in Bergen op Zoom en kom dineren in Middeleeuwse sferen. Wanneer u kiest voor La Pucelle, weet u zeker dat u een onvergetelijk avond beleeft. Proef de bourgondisch maaltijden met verse streekproducten en ga terug in de tijd op het moment dat u dineert in het historische stadspaleis het Markiezenhof in Bergen op Zoom. In de winter zit u heerlijk warm bij de open haard, terwijl u tijdens de zomerse maanden geniet van de lekkerste seizoengerechten op het terras. Neem naast een culinaire maaltijd een heerlijk wijn of smaakvol speciaalbier bij uw gerecht en maak de avond compleet. Lekker eten, begint bij het restaurant in Bergen op Zoom.

Ook voor de lunch komt u naar het restaurant in Bergen op Zoom

Wilt u juiste in de middag genieten van het lekker dat het restaurant in Bergen op Zoom u te bieden heeft? Ook dan is La Pucelle de juiste plaats voor u. Kies uit de lekkerste en veelzijdigste gerechten binnen de paleismuren van het eeuwenoude Markiezenhof. Ervaar de on-Nederlandse taferelen zelf en laat door de bijzondere sfeer uw lunch nóg lekkerder smaken. Doordat het restaurant in het centrum van Bergen op Zoom gevestigd is, bent u voordat u het weet in de bruisende binnenstad. Ontdek de lekkerste smaken bij een restaurant met klasse. Bij La Pucelle weet u zeker dat u in de watten gelegd wordt.

Kom borrelen in het restaurant in Bergen op Zoom

Maar er is meer. Naast lunch en diner, komt u bij het restaurant in Bergen op Zoom ook borrelen. Proef de veelzijdigste wijnen, de fruitigste bieren of ga voor een baristawaardige koffie. Heeft u trek gekregen? Bestel dan een uitgebreide borrelplank en laat het u goed smaken! Om wat voor redenen u ook naar het bijzonderste restaurant van Bergen op Zoom komt, u wordt er altijd in de culinaire watten gelegd. Of het nu gaat om een borrel of diner, het personeel doet er alles aan om u een onvergetelijke tijd te laten bezorgen. Verwen uw smaakpapillen en ga voor een sfeer die u niet snel zult vergeten.