Serpentis
Image default
Aanbiedingen

In welk zwembad plons jij deze zomer?

Op dit moment kun je het haast nog niet voorstellen maar over een paar maanden waait er weer een warme wind door de streken van Nederland en doen we niets liever dan wat verkoeling zoeken. Hoe kunnen we onszelf nou beter afkoelen dan met een zwembad in onze achtertuin? In deze blog zetten wij de verschillende soorten zwembaden van zwembadstore.com voor je op een rijtje zodat jij nu alvast de perfecte keuze kan maken. 

1. Peuterbaden
Het peuterbad is ideaal voor wanneer je een zwembad zoekt om je kinderen verkoeling te bieden. Het zijn lage, ondiepe baden waar de kinderen heerlijk in kunnen spelen. De baden zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn er in de creatiefste vormen en met diverse leuke prints. Is je kind gek van dieren? Ga dan voor de krokodil- of walvispool, of kies een pool met een extra tool zoals een glijbaan of basket. 

2. Lounge zwembad
Deze baden zijn uitermate geschikt voor gezinnen omdat ze ondiep zijn en ervoor gemaakt zijn om lekker in te chillen en om in af te koelen. De loungezwembaden zijn gemaakt van sterk vinyl waardoor ze, ondanks dat ze opblaasbaar zijn, goed tegen een stootje kunnen. Jij zit er lekker op je gemakje naast terwijl de kinderen hun eigen ding doen. Zie je jezelf al zitten deze zomer? 

3. Framepools
Wil je deze zomer niet alleen verkoelen en chillen maar ook echt kunnen zwemmen in de tuin? De framepools zijn bij uitstek geschikt voor volwassenen aangezien hoog en te diep zijn. Stevigheid is waar het bij deze tuinzwembaden om draait. Door de sterke, flexibele rand die is opgebouwd door frames staat dit zwembad als een huis. De framepools komen in veel verschillende soorten en maten en passen daardoor in iedere achtertuin. 

Vragen stellen mag altijd
Ben je er nog niet helemaal uit? Heb je een vraag over één van de zwembaden of ben je benieuwd naar nog meer keuzemogelijkheden? Kijk gerust even rond op de website van Zwembadstore.com! Hier vind je namelijk het gehele assortiment en kun je ook met al je vragen terecht. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij deze zomer het perfecte zwembad in je tuin hebt staan. 

 

https://www.zwembadstore.com/