Serpentis
Image default
Groothandel

Industriële weegschalen; precisie en meer mogelijkheden

Voor een bedrijf in de sector industrie zijn industriële weegschalen doorgaans onmisbaar. Hiermee kunt u met name zwaardere objecten eenvoudig én accuraat wegen. Afhankelijk van uw branche is het mogelijk een industriële weegschaal op maat aan te schaffen. Voor de grotere objecten of als u een complex pakket (IBC’s, pallets en meer) wilt wegen, dan is een professionele plateauweegschaal ideaal. Heeft u een groot magazijn en moet u direct meerdere pakketten wegen in afwachting van een mogelijk transport, dan is de industriële weegschaal uw oplossing. Deze kunnen dankzij slimme software tot vrijwel de gram nauwkeurig wegen.

Industriële weegschalen met tal van mogelijkheden

Een weegschaal van dit type heeft tal van mogelijkheden, ook in bijzondere situaties. Moet u bijvoorbeeld het product op een pallet wegen, maar wilt u de pallet zelf niet meewegen, dan kunt u middels de tarrafunctie effectief de daadwerkelijke inhoud wegen, exclusief de pallet. Daarnaast is een professionele plateauweegschaal, een grotere weegschaal, standaard voorzien van een nulstelling. Dit betekent dat u, wanneer u eenzelfde product meerdere keren weegt, ook werkelijk hetzelfde gewicht terugziet. Dat gewicht vindt u in een scherpe display, waar u ook gebruik kunt maken van additionele functies als een prijsstelling en meeteenheden. Dat maakt van dit type weegschalen een buitengewoon veelzijdig product.

Bestand tegen de industriële omgeving

Een industriële weegschaal of professionele plateauweegschaal is zeer goed bestand tegen de industriële omgeving, ongeacht in welke branche uw onderneming actief is. De weegschaal is robuust, evenals de producten waarmee u te maken heeft. De materialen voor de weegschaal zorgen voor stabiliteit en continuïteit voor al uw bedrijfsprocessen. Bij GePeS B.V. kunt u zelf kennismaken met de diverse mogelijkheden in weegschalen. Een professionele plateauweegschaal is er bijvoorbeeld in verschillende vormen en deze kan met eigen voorkeuren worden aangeschaft. Daarbij kiest u voor weegvermogen, uitlezing en afmetingsvlak. Er is altijd wel een industriële weegschalen te vinden, geschikt voor uw onderneming.