Serpentis
Image default
Tuin en buitenleven

Inspiratie voor een ibiza tuin

Veel mensen vinden het leuk om eens in de zoveel tijd hun huis onder handen te nemen. Dan hebben ze nesteldrang en vinden ze het geweldig om de eerste beste tuinwinkel en woonwinkel in te duiken om nieuwe accessoires en meubels te kopen. Een metamorfose voor je huis is altijd een goed idee, maar veel mensen vergeten hun tuin hierbij. Dat is zonde, omdat de tuin in de zomer de lievelingsplek is van veel mensen. De meeste mensen hebben ook weinig tot geen inspiratie op hun tuin op te leuken. Hieronder staan daarom enkele tips waarmee je je tuin naar een hoger niveau kan tillen! Succes gegarandeerd!

Een prieel

Een ontzettend romantische accessoire: een prieel zorgt ervoor dat jouw tuin helemaal het einde is. Het is niet alleen een waanzinnig item om te hebben, maar het is ook nog eens erg functioneel. Als het regent kan je nu ook buiten in je tuin vertoeven, terwijl dat zonder overkapping niet bepaald prettig is. Op hele warme dagen is het ook prettig dat je niet in de brandende zon hoeft te picknicken. Daarnaast geeft een prieel jouw tuin wat meer uitstraling, omdat je er flink mee kan experimenteren. Voeg wat bloemen toe aan de prieel, of kies voor leuke kussentjes en veertjes. Je kan ook kiezen voor een lichtsnoer die je dan om de palen van de prieel kan wikkelen. Een geweldig plaatje!

Meubels aan de tuin toevoegen

In Ibiza zit iedereen buiten, dus het is fijn als er in jouw tuin voldoende meubels zijn waar iedereen op kan zitten. Zo kan je in de zomer lekker veel feestjes geven waarbij er op los gebarbecued wordt, een favoriet thema van veel mensen in de zomer. Het is nogal oncomfortabel om al je eten staand op te eten, dus meubels zijn essentieel voor een goed feestje. Een loungeset kopen is voor velen de ideale oplossing. Op een loungeset kan je heerlijk liggen op warme zomerdagen, maar tijdens feestjes waar veel man aanwezig is, komt het ook goed van pas. Op deze manier weet je zeker dat je gasten een prettige avond hebben, op zo’n heerlijke zachte loungeset. Kies daarom voor zo’n luxe set om je tuin wat meer stijl aan te meten!