Serpentis
Image default
Bedrijven

Instrumentstandaard van Koolstofvezel voor Saxofoon en Trombone

Stabiel, sterk, duurzaam, lichtgewicht en compact

Het hebben van een kwalitatief hoogwaardige instrumentenstandaard is net zo belangrijk als het hebben van een goed slot voor je fiets. Een van de belangrijkste doelen is om uw waardevolle bezit te beschermen tegen ongewenste gebeurtenissen. Een ondersteuningsaccessoire van hoge kwaliteit is vereist om grotere verliezen op de lange termijn te voorkomen. In dit geval zorgt een kwalitatief goede instrumentenstandaard ervoor dat het instrument niet valt, aangezien de standaard een hoge stabiliteit heeft. Met de beschikbaarheid van verschillende opties is de selectie van een hoogwaardige instrumentenstandaard echter geen gemakkelijke taak.

Selectiefactoren

Er zijn ten minste 4 factoren waarmee u rekening moet houden voordat u de definitieve beslissing neemt bij het kopen van een instrumentstandaard:

  • Stabiliteit: een standaard met vier poten is over het algemeen stabieler dan een standaard met drie poten
  • Materiaal: koolstof, staal en hout. Koolstofbuizen zijn 7 keer sterker dan stalen buizen met hetzelfde gewicht
  • Gewicht: koolstof is lichter dan zowel staal als hout
  • Transporteerbaarheid: kijk naar de compactheid van de standaard. De opvouwbare standaard die in uw instrumentenkoffer past, maakt uw reis gemakkelijker

WoodWindDesign

WoodWindDesign helpt u bij het vinden van een houten blaasinstrumentstandaard door aan deze 4 criteria te voldoen. Bijvoorbeeld trombone standaard en saxofoon standaard biedt een lichtgewicht koolstofvezelstandaard. Een sopraansaxofoon standaard weegt slechts 50 gram en een altsaxofoon standaard heeft een gewicht van 90 gram.

De speciale vierpotige standaard met asymmetrische constructie zorgt voor de stabiliteit en veiligheid van uw instrument. Rubbers op een vierpoots statief voorkomen trillingen op het podium. De andere gemarkeerde kenmerken die de statieven hebben, zijn opvouwbaar en passen op de bel van het instrument. Alle functies zorgen ervoor dat u het beste krijgt dat u kunt vinden voor uw waardevolle houtblazers.

Verdere informatie

Ga voor meer informatie over prijzen en productrecensies naar de website van WoodWindDesign. Een goede zorg voor uw kostbare windhouten instrument is immers een lange investering.

https://www.woodwinddesign.nl/

Gerelateerde artikelen

Met deze 4 tips creëer je een veilige wekomgeving!

Advocaat in Veenendaal

Laat een comfortabele paardenstal bouwen voor uw paard