Serpentis
Image default
Dienstverlening

Kies voor een van de georganiseerde single groepsreizen van dit reisbureau

Zoek je nog een mooie vakantiebestemming en heb je interesse in single groepsreizen of een georganiseerde vakantie voor alleenstaande ouders? Bekijk dan de website van One2gethertravel. Dit reisbureau is specialist in het organiseren van de leukste reizen naar de mooiste bestemmingen, speciaal voor mensen die alleen op reis gaan maar wel met een groep willen reizen. Ze hebben een erg ruim aanbod en veel keuze. De reizen zijn volledig georganiseerd en je hoeft zelf niks meer te regelen. Klinkt goed toch?

Voor welke vakantiebestemming ga jij?

Wat voor soort vakantie wil jij boeken? Wil je graag op stedentrip, een cultuurreis, wintersport of ga je liever naar de zon? Bij One2gethertravel kan het allemaal! Ze bieden veel verschillende bestemmingen aan; van Oostenrijk tot Curaçao en van Bulgarije tot het Belgische Kempen. Alle single groepsreizen zijn er volledig op ingericht dat je alleen of als alleenstaande ouder met je kinderen op vakantie gaat. Op basis van jouw wensen kun je een reis op maat uitkiezen waar zowel jij als je kinderen optimaal van genieten. Dit reisbureau zorgt voor een passende accommodatie en zorgt ervoor dat er genoeg te beleven is in de omgeving. Daarnaast is er op de plaats van bestemming een deskundige reisleider aanwezig die veel kennis heeft van de plaats en je de mooiste plekken laat ontdekken.

Bespreek je wensen en vraag advies

Heb jij interesse in een van de single groepsreizen van One2gethertravel? Wil je daarnaast op vakantie als alleenstaande ouder met kinderen of juist alleen, en sta je ervoor open om andere mensen te ontmoeten? Dan zijn deze georganiseerde reizen de perfecte optie voor jou! Neem contact op met One2gethertravel om je wensen te bespreken en advies te vragen. Daarnaast kun je ook al je vragen stellen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.