Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Koffiemachine huren voor je evenement

Een koffiemachine huren voor je evenement? Dat kan! Er zijn vele soorten evenementen. Groot en klein. Zakelijk of particulier. Op een grote evenementenlocatie of bij iemand thuis die iets te vieren heeft. Echter hebben al die verschillende soorten evenementen één ding gemeen. Namelijk koffie! Overal waar je komt is koffie dus ook op evenementen. En voor elk evenement heeft Bar Company Koffiemachines een oplossing. 

Koffiemachines voor evenementen 

Stel je hebt een zakelijk event waarbij een meerdere mensen op hetzelfde moment een kop koffie wil drinken. Hoe pak je dat aan? Je kan gaan voor de service van onze barista’s waarbij ze een ambachtelijke kop koffie voor je gasten bereiden. Je kan ook kiezen voor onze vol-automatische koffiemachines waarbij gasten zelf een kop koffie kunnen zetten. Heb je in één keer een heel groot volume nodig en wil je het persoonlijke van een barista en toch een flinke piek aankunnen? Dan kun je ook kiezen voor een combinatie tussen bars met barista’s en vol-automatische koffiemachines.

Welke koffiemachine wil je huren?

Omdat het aanbod van koffiemachines divers is kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. We helpen je graag! Bel ons gewoon even op om je wensen te bespreken en onze adviseurs stellen een passend aanbod voor je samen. We komen op vele evenementen en op vele verschillende evenementenlocaties. We weten dus precies wat er nodig is om jouw gasten tijdig van een lekkere kop koffie te voorzien. 

Een koffiemachine, zit daar alles bij wat je nodig hebt?

Uiteraard nemen we de lekkerste koffie mee. Zo hebben we onze eigen Bar Company koffieblend samengesteld met onze koffiebrander Siebe van Brinks koffieroasters.  Uiteraard kan je ook voor je eigen koffie kiezen. Verder nemen melk, suiker, thee, verse munt en alles wat je nodig hebt om lekkere kopjes koffie en thee te zetten. Een koffiemachine huren voor een evenement, groot of klein, is dus makkelijker dan je denkt. Al onze machines staan op wielen en het enige dat jij hoeft te doen is een plekje reserveren en een stroompunt regelen. De rest regelen onze koffiefanaten voor je.  Koffiemachine huren evenement

https://www.barcompany.nl/