Kom meer te weten met Usenet

Je hebt veel kennis van verschillende onderwerpen. Je bent nieuwsgierig en graag goed geïnformeerd. Je wil van alles wel wat weten en je kennis verbreden. Lijkt deze omschrijving een beetje op jou? Dan is Usenet misschien wel iets voor jou. Wat is Usenet? Je kunt het zien als een soort deur naar ontzettend veel informatie en bestanden. Usenet is namelijk een server die jou meer laat zien dan het ‘normale’ internet. 

 

Wat is het verschil tussen Usenet en het internet?

Het grote verschil zit hem in de mate van toegankelijkheid. Het internet is voor iedereen met een internet verbinding toegankelijk. Iedereen met een geschikt device en wifi heeft toegang. Dat is niet het geval bij Usenet. Als je namelijk gebruikt wilt maken van Usenet moet je een abonnement hebben. Zo’n abonnement kun je aanvragen bij een Usenetprovider, daarna kun je de software voor Usenet instaleren op je device. Wil je hier meer over weten? Lees dan hieronder de voordelen van Usenet.  

 

De voordelen van Usenet

  • Het bestaat uit een groot aantal diverse fora;

  • Usenet werkt via een groot netwerk van verschillende servers en computers, die over de hele wereld verspreid zijn; 

  • Er is erg veel informatie te vinden over diverse onderwerpen;

  • Je kunt eenvoudig dingen downloaden, zelfs films en series;

  • Films en series kijken ook al heb je weinig verbinding;

  • Het downloaden is volledig legaal;

 

Usenetpakket van ViperNews

Wil jij ook gebruik maken ven Usenet? Er zijn verschillende verkopers waar je terecht kunt voor een Usenetabonnement. Wij kunnen ViperNews aan je aanbevelen. Ze hebben veel verschillende pakketten en bieden diensten van hoge kwaliteit aan. Ook staat jouw privacy en veiligheid op nummer één. Daarom bieden zij een gratis, beveiligde SSL en TLS codering aan bij al hun pakketten. Als je meer over Usenet wilt weten of een aankoop overweegt, kijk dan even op hun site.

 

https://www.vipernews.com/nl/