Serpentis
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een professionele meerjarenonderhoudsplanning opstellen

Heeft u behoefte aan een meerjarenonderhoudsplanning voor uw bouwproject? Schakel in dat geval calculatiebureau DDC Consulting in. Deze specialisten hebben ruime ervaring met het opstellen van dit soort documenten en het uitvoeren van diverse bouwcalculaties. De berekeningen van dit bureau zijn een erg belangrijk onderdeel van uw bouwproject en kunnen u ondersteunen bij het succesvol afronden van het project. Het helpt u namelijk om de bouwkosten te begroten en bewaken voor, tijdens en na het bouwproject, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. De specialisten van DDC Consulting voeren echter niet alleen berekeningen voor u uit, zij toetsen ook constant de prijs in verhouding tot de kwaliteit. U weet met behulp van deze experts dus zeker dat u waar voor uw geld krijgt.

Ondersteuning na uw bouwproject

Dit calculatiebureau helpt u voor, tijdens en na uw bouwproject. U vraagt zich wellicht af waar zij u mee kunnen helpen nadat het project succesvol is afgerond. Dat is onder andere het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning. Dit is een planning voor een langere tijd waarin exact staat beschreven welke onderdelen van het pand wanneer onderhoud nodig hebben en hoeveel dit gaat kosten. De kosten die hierin beschreven staan zijn de basis van het minimumbedrag dat u ieder jaar apart moet zetten voor onderhoud en herstel aan uw pand. Het is dus zeer praktisch om een meerjarenonderhoudsplanning op te laten stellen door een ervaren calculatiebureau.

Bespreek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de dienstverlening van deze specialisten en over hoe zij u van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met hen op. Ze staan u graag te woord om u van aanvullende informatie te voorzien. Onthoud daarnaast wel, hoe eerder u hen bij uw bouwproject betrekt, hoe beter zij u kunnen helpen. Wacht dus niet te lang en onderneem direct actie.