Serpentis
Image default
Bedrijven

Laat het beheer van uw Vve over aan experten

Laat het beheer van uw VvE in Amsterdam over aan experts

Het vinden van een goed bedrijf voor VvE beheer in Amsterdam

VvE beheer speelt een belangrijke intermediaire rol in het beheer van wooncomplexen en verenigingen van eigenaars van appartementencomplexen. Een eigenaarsvereniging zou alle activiteiten zelf kunnen organiseren. Om misverstanden te vermijden is het in veel gevallen raadzaam om een vastgoedbeheerder in te schakelen. Zo zorgt totaal VvE beheer Rijswijk voor het centrale beheer van het pand, verzorgt alle organisatorische processen en de communicatie tussen u als eigenaar en de andere betrokken partijen.

De taken van een vastgoedbeheerder

De beheerder neemt het beheer over van een vereniging van eigenaars van een wooncomplex of appartementsgebouw dat door verschillende huurders of eigenaars wordt bewoond. VvE beheer Amsterdam is onder andere verantwoordelijk voor diverse financiële en materiële zaken zoals het onderhoud en de verzorging van het onroerend goed door geschikte vakmensen. Tot de taken van het vastgoedbeheer horen ook het opstellen van huisregels voor uw woning en het afsluiten van een passende verzekering. De activiteit van de beheerder omvat ook de coördinatie en communicatie met de verantwoordelijke energieleverancier.

Wat zorgt voor een goed vastgoedbeheer

Als u op zoek bent naar het juiste vastgoedbeheer voor uw VvE, is een belangrijk aspect de directe nabijheid van de beheerder De verantwoordelijke beheerder moet de woning regelmatig persoonlijk kunnen controleren om er zeker van te zijn dat deze in perfecte staat verkeert. Medewerkers van een goede vastgoedbeheerder zoals VvE Den Haag zijn getrainde vastgoedspecialisten, boekhouders, administratieve medewerkers…

Andere kwaliteitscriteria

De VvE beheerder dient tijdig een gedetailleerde boekhouding en jaarrekening in te dienen die de onderneming op verzoek zal bekendmaken. Daarnaast moet een goede vastgoedbeheerder de tijd nemen voor een uitgebreide eerste inspectie en uw pand in de toekomst regelmatig controleren, zodat hij een zo goed mogelijk onderhoud kan garanderen. Totaal VvE beheer Rijswijk sluit na overleg een beheerscontract af op basis van een van de drie mogelijke modules. In dit contract moeten de taken en verplichtingen van zowel de beheerder als de eigenaar duidelijk worden vastgelegd.

http://www.ektiv-vvebeheer.nl/