Laat keramische tegels leggen door een vakman zoals Egalisee Bestratingen

Bent u van plan keramische tegels leggen voor uw nieuwe terras uit te besteden aan een vakman? Woont u in de buurt van Breda? Schakel dan de hulp in van ons, Egalisee Bestratingen!

Wij zijn Anton Baremans en Bas Beekers en wij hebben jaren geleden samen Egalisee Bestratingen opgericht. Het idee om samen een bedrijf op te starten kwam vanuit een super prettige samenwerking tussen ons bij onze vorige werkgever. We hebben zo’n uitstekende klik, plezier met elkaar en het belangrijkste: een uitmuntende samenwerking. Egalisee Bestratingen werd een feit, ons eigen bedrijf waar wij ongelofelijk trots op zijn. Op dit moment zijn wij met ons bedrijf uitgegroeid tot een begrip in Breda en regio.

Wij staan voor vakmanschap, secuur werken en zijn pas tevreden als u tevreden bent. We werken geordend en zetten altijd de puntjes op de i. Uiteraard zorgen wij ervoor dat wanneer onze werkzaamheden erop zitten, wij uw tuin opruimen en netjes maken voordat we vertrekken.

Bij het leggen van keramische tegels is een andere aanpak nodig

Keramische tegels leggen gaat net iets anders in zijn werk dan andere tegelsoorten leggen. Laten wij nou net specialisten zijn in het leggen van keramische tegels! U bent hiervoor dus bij ons aan het beste adres. Keramische tegels zijn bij uitstek geschikt voor een terras. Deze tegels, met ongelofelijk mooie kleurschakeringen, zag je vroeger voornamelijk in de keuken en woonkamer liggen. Tegenwoordig zijn de keramische tegels ook geschikt voor gebruik in de tuin. De tegels zijn kleurvast en zullen na een regenbui niet glad worden.

Bij het leggen van keramische tegels is het van belang dat de ondergrond van te voren waterdoorlatend, goed verdicht en perfect uitgevlakt is gemaakt. Door de ondergrond op de juiste manier voor te bereiden wordt voorkomen dat de tegels kunnen los vriezen tijdens een koude winter.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

Of u nu iemand zoekt voor uw bestrating in Etten-Leur, Zevenbergen, Zutphen, Oosterhout, Rijsbergen of ergens anders in de omgeving van Breda, wij zijn u graag van dienst!

Twijfelt u nog met welk bedrijf u in zee wilt gaan of wilt u eerst van te voren informatie inwinnen? Wij komen vrijblijvend kennismaken met u en uw tuin en plannen bekijken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Bas Beekers op 06-38932453 of Anton Baremans op 06-53650609. U kunt ook een mail sturen naar info@ egaliseebestratingen.nl of online een offerte aanvragen.

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/
Tags: ,