Serpentis
Image default
Bedrijven

Logistieke dienstverlening

Logistieke dienstverlening

Logistieke dienstverlening zorgt voor een totaalservice van uw goederen. Niet alleen wordt gezorg voor de inkoop en het vervoer naar het magazijn, uw goederen worden ook gestockeerd, verpakt en onder de best mogelijke omstandigheden op de plaats van bestemming afgeleverd. Een heus traject waar, als u het zelf moet organiseren en uitvoeren, best veel tijd, energie en mankracht in kruipt. ATS Transport neemt dit graag van u over. Kennis, ervaring en expertise zorgen voor een onberispelijke service, of het nu gaat om gekoeld transport, pakketdienst, spoedlevering of lucht- en zeevracht.

Besparen op diverse vlakken

De inzet van ATS transport zorgt er op verschillende manieren voor dat u geld en tijd kunt besparen. Door de logistieke taken uit te besteden houden uzelf en uw medewerkers de werktijd integraal over voor de hoofdactiviteit van uw bedrijf. U hoeft ook geen extra eigen personeel aan te werven hiervoor. Opslagplaats en aangepaste vervoersmiddelen hoeft u niet aan te kopen of te huren, die zitten in de dienstverlening inbegrepen.

Logistieke dienstverlening geheel volgens de regels van de kunst

ATS Transport zorgt voor een totaalpakket en dit wil zeggen dat ook alle wettelijke formaliteiten voor u geregeld worden. Denkt u maar aan eventuele vervoers- en douanedocumenten, en dit volgens de recentste wetgeving. Het einddoel van de opdracht is steeds het correct afleveren van uw goederen op eindbestemming. Hiervoor kunt u rekenen op de beste transportmogelijkheid. Gebruik maken van ons gekoeld transport? Van onze pakketdienst? Wenst u een spoedlevering? Alles is mogelijk en in samenspraak met u te organiseren op maat van uw bedrijf.

Op zoek naar een professionele partner voor uw logistieke taken in zowel binnen- als buitenland? ATS Transport zoekt samen met u graag naar oplossingen aan scherpe tarieven en volgens de geldende regelgeving.

https://www.atstransportbv.nl/