Serpentis
Image default
Bedrijven

Maak een begin met een mooier mens worden

Hoeveel mensen bezig zijn met hun ontwikkeling ontdek je pas als je er over gaat praten met anderen. Zoveel mensen willen beter worden, iets bijdragen, meer positief gedrag vertonen. Ben jij er ook al mee bezig? De Mooiermens.app kan jou hierbij helpen.

Werken aan je deugden doet deugd

Je brengt een stukje positiviteit in de wereld door te werken aan je deugden, dat zijn vormen van moreel wenselijk, positief en dus als goed beoordeeld gedrag. Wat zijn jouw deugden? En aan welke deugd zou je nou echt eens willen werken, om op die deugd beter te scoren? Verbetering is fijn voor een ander, maar ook voor jezelf. Het doet je dus deugd om iets moois bij te dragen. In de Mooiermens.app lees je hier meer over. Goed om te weten: elk beetje duurzaam werken aan jezelf en aan je omgeving is een stapje in de goeie richting.

Mooi en duurzaam worden

Een duurzame wereld, duurzame producten, duurzaam leven: het zijn mooie woorden, maar we hebben op dit gebied nog veel te doen. Jij kan daar aan bijdragen, door meer duurzaam én meer positief gedrag te vertonen. Je kan daarbij een voorbeeld zijn voor een ander. Duurzaam werken kan ook nog eens een hele leuke uitdaging zijn. De Mooiermens.app ondersteunt jou daarbij.

Meer energie met minder energie

Energie is één van die bekende onderwerpen op het gebied van meer duurzaam werken. En het is ook niet zo moeilijk: hoeveel verschil zou het maken als iedereen vanaf nu 1% minder energie zou gebruiken en 1% meer duurzame producten zou aanschaffen? Meer moet absoluut kunnen, maar die 1% is al een mooie stap. Meer positief gedrag inspireert een ander en andersom, en zo creëren we bij elkaar meer en positievere energie.

https://www.mooiermens.app/