Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Maak je tuin compleet voor de winter met deze drie tips!

Een tuin kan functioneren als een uitbreiding van je huis, als je het goed aanpakt. Het is eigenlijk een soort tweede huis, alleen dan buiten. Je kunt er genieten van de zon en van de frisse buitenlucht. Vooral in de zomer worden tuinen het vaakst gebruikt, toch kun je in de winter ook prima genieten van je tuin. Als je slimme beslissingen maakt, heb je in de winter net zo veel aan je tuin als in de zomer. We hebben drie tips op een rijtje gezet om je tuin helemaal compleet te maken voor de winter. 

  1. Vuur 

Als je er een beetje warm bij wilt zitten deze winter, zou je toch echt een haard of vuurkorf moeten overwegen. Daarbij is vuur niet alleen warm, maar het is ook super sfeervol. Met zijn allen rond het vuur, dat geeft een echt gezellig gevoel.

  1. Houd de warmte vast

Als je hebt gekozen om een vuurtje aan te steken, probeer dan de warmte vast te houden. Je kunt namelijk wel bij een vuur gaan zitten, maar dat betekent nog niet dat je ook daadwerkelijk warm zit. Daarom raden we aan om te kiezen voor een vorm van bescherming tegen de kou en wind. Kies bijvoorbeeld voor een overkapping of afgesloten veranda. Hierdoor blijft de warmte beter hangen en kan je langer buiten genieten.

  1. Comfortabele zitplekken

Om comfortabel buiten te kunnen zitten deze winter raden we aan om een goede lounge set aan te schaffen. Met je campingstoel ga je het niet redden in de winter. Je wilt comfortabel kunnen zitten en ook met een groter gezelschap kunnen loungen. Loungesets kun je op verschillende plekken kopen. Wij raden 4 Seizoenen Tuinmeubelen aan. Hun loungesets zijn voordelig en je kunt alles online bestellen. Als je wilt kun je ook langgaan in de winkel, om de showmodellen te bewonderen. Ook heb je gratis verzending boven de 500 euro en de meubelen worden bezorgt met een eigen bezorg service. Veilig en eenvoudig dus. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op hun webshop.

Dit waren ze dan, onze drie tips voor een comfortabele winter klare tuin. Veel tuinplezier deze winter!

 

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/