Serpentis
Image default
Bedrijven

Medailles bestellen doet u eenvoudig en snel via Pins and More.NL

Medailles bestellen doet u eenvoudig en snel via Pins and More.NL

Naar een webshop voor medailles bestellen hoeft u niet langer meer te zoeken. Bij Pins and More.NL bent u namelijk aan het juiste adres. Hier heeft u de keuze uit een werkelijk unieke collectie sportmedaille en overige prijzen voor een prijsuitreiking. Uiteraard met geweldige creaties die uniek zijn voor uw sportevenement, clubkampioenschip, sportclub of wat ze ook mogen prijzen. Een op maat gemaakte sportmedaille tovert een glimlach op het gezicht van elke deelnemer, ongeacht de leeftijd! Het is dus echt de moeite waard om een bestelling bij deze specialist te overwegen.

De op maat gemaakte medailles gaan een leven lang mee

Met het gevarieerde aanbod voor tal van soorten evenementen, is het de moeite waard om te onthouden dat de op maat gemaakte medailles, zoals button pins, een leven lang mee kunnen gaan, dus overweeg vandaag nog om uw bestelling te plaatsen via Pins and More.NL. U heeft hier de keuze uit een uitgebreide selectie medailletypes, van geëmailleerde tot eenvoudige beboste medailles, gedeeltelijke of niet-geëmailleerde sportmedailles. Naar wat voor soort medailles gaat uw voorkeur uit?

Medailles bestellen met een vlindersluiting of met button pins

Welk type medaille het meest geschikt is voor uw evenement, hangt deels af van het type dat u graag uit wilt delen. Zo heeft u bij Pins and More.NL de keuze uit designs met een vlindersluiting of met button pins. Ieder model is een geweldige manier om uw naamsbekendheid te vergroten en tegelijkertijd uw team te belonen. Er wordt daarnaast ook hard aan gewerkt om voor elke gelegenheid een onderscheiding uit te reiken.

Een model met vlindersluiting of button pins bestellen

Wilt u graag een model met vlindersluiting of button pins kopen? In beide gevallen verloopt de medailles bestellen eenvoudig en snel.