Serpentis
Image default
Kunst en Kitsch

Meerdere afdrukken in giclée printen van uw kunstwerk

Heeft u als fotograaf een mooie foto geschoten en wilt u deze verkopen aan meerdere liefhebbers? Dan is dit tegenwoordig goed mogelijk, aangezien u de foto kunt afdrukken in giclée. Dit houdt in dat uw foto wordt afgedrukt op speciaal kunstdrukpapier of fine art papier, professioneel fotopapier of canvas, waarbij een specifieke techniek wordt gebruikt. Enkel hoogwaardige inkten worden ingezet om de verschillende kleurlagen van uw foto op zuurvrij materiaal te drukken. De materialen waarop gedrukt wordt zijn voorzien van een onderlaag. Hierdoor wordt de inkt niet afgebroken en ontstaan er niet lijnen op de afdruk. De kwaliteit van uw oorspronkelijk afdruk blijft hiermee behouden. Re-Art zorgt ervoor dat uw afdrukken van uitstekende kwaliteit zijn en overeenkomen met het origineel.

Kwaliteitskeurmerk van Re-Art

Om wildgroei door goedkope aanbieders te voorkomen, heeft Re-Art een kwaliteitskeurmerk in het leven geroepen. In navolging van de Amerikaanse variant Tru Giclée kunt u vertrouwen op aanbieders van giclée afdrukken van uw foto’s of schilderijen. Bedrijven die het kwaliteitskeurmerk kunnen aantonen, leveren kwaliteit op gebied van afdrukken voor uw foto’s of schilderijen, waarbij de afdrukken de oorspronkelijke kwaliteit perfect weergeven. Er zijn immers goedkope aanbieders die niet dezelfde kwaliteit bieden en de drukkunst in giclée in een negatief daglicht zetten. U wilt enkel topkwaliteit bieden aan uw bewonderaars, waarbij deze techniek zorgvuldig moet worden toegepast. Bij Re-Art bent u hiervoor aan het juiste adres.

Groter bereik met giclée

Bij Re-Art kunt u mooie afdrukken in giclée laten maken, waarbij de kleuren overeenkomen met het origineel. Ongeacht of u nu foto’s maakt of schilderijen bewerkt, overal kan een natuurgetrouwe afdruk van worden gemaakt. Door uw kunst af te drukken, wordt het mogelijk om meerdere oplages te drukken in giclée. Verschillende afmetingen zijn hierbij eveneens mogelijk, waardoor u afdrukken in verschillende prijsklassen kunt aanbieden aan uw volgers. Iedereen kan daardoor van uw kunst genieten en een prachtige afdruk van uw kunst ophangen in eigen woning, bij galerieën of bij instanties.

https://www.re-art.com/