Serpentis
Image default
Bedrijven

Mesys levert de hoogste kwaliteit luchttechniek, industriële stofafzuiging en ontgeuringsinstallatie

Schone lucht is het streven! Optimale luchtkwaliteit garanderen in de atmosfeer is het doel! Zowel kleine als grote producenten kunnen terecht. De installatie wordt volledig op maat uitgevoerd. Denk hierbij aan een natwasser, naverbranden of industriële afzuigsystemen. Een professioneel en betrouwbaar systeem is een belangrijke investeerder.

Kies voor erkende systemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitstandaarden

Het laten plaatsen van een gaswasser, dit is een verplichte installatie voor fabrieken. Hierbij wordt een gasstroom in contact bracht met vloeistof op intensieve. Hierbij is het doel om specifieke gasvormige deeltjes om te zetten in vloeistof. Gaswassing is een emissiebeperkende techniek die ook wel absorptie wordt genoemd. Door deze techniek wordt voorkomen dat schadelijk dampen vrijkomen. Dit kan namelijk slecht zijn voor het milieu en mensen.

Industriële oplossingen voor ieder bedrijf

Meysys is een specialist in het ontwerpen, bouwen en installeren van industriële afzuiginstallaties. Dit gebeurt door professionele experts m ervaring. Een nieuwe op maat gemaakte industriële afzuiginstallatie is een belangrijke investering voor veel bedrijven. De experts van Mesys weten zich raad met iedere ontstoffings- en filtertechniek. Iedere industriële afzuiging is volledig op maat beschikbaar. Uw wensen worden vooraf uitgebreid besproken. U weet zo zeker dat u beschikt over de beste industriële stofafzuiging, bijvoorbeeld Cycloon stofafzuiging.

Oplossingen op maat

Mesys gaat verder waar andere bedrijven stoppen. Dit bedrijft levert iedere soort industriële stofafzuiging, dry filters, wet washers, bio bed filters, pipes, cyclones, exchaust hoods en speciale onderdelen. De hoogste kwaliteit wordt geleverd, denk bijvoorbeeld aan cycloon stofafzuiging. Zoeken naar de optimale oplossing is het streven van dit bedrijf. Ieder bedrijf kan hier terecht voor een passende oplossing! Een hoge klanttevredenheid staat hier hoog in het vaandel. U kunt rekenen op een goed advies en goede service na de levering. Mochten er vragen zijn, kunt u altijd terecht voor professionele hulp!