Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Met deze tips maak jij je tuin een stukje gezelliger!

Met deze tips maak jij je tuin een stukje gezelliger!

Wie wil er nou geen mooie en sfeervolle tuin hebben? Er is toch niets fijner dan na een lange werkdag thuiskomen en heerlijk te kunnen genieten van een prachtige tuin! Maar hoe creëer je die nou zonder de hulp in te hoeven schakelen van dure tuinarchitecten? Om je een duwtje in de goede richting te geven hebben wij in deze blog vast een aantal tips voor jullie op een rijtje gezet! Zo heb je vast wat inspiratie en kun je je tuin helemaal zomer klaar maken!

 

Gebruik grind in plaats van tegels!

Als je een terras aan wil leggen, denk je waarschijnlijk al snel aan tegels. Vaak is dat alleen niet perse heel sfeervol. Daarnaast blokkeren tegels vaak de afvoer van regenwater en groeit er vaak veel onkruid tussen. Gelukkig hebben wij een betere en gezelligere optie voor je! Overweeg eens om grind aan te leggen in plaats van tegels. Grind laat regenwater namelijk gewoon door en dat is dus ook beter voor de rest van je tuin. Als je onkruid wilt voorkomen, raden wij je aan om een anti worteldoek onder het grind aan te leggen. Hier zul je op de lange termijn veel profijt van hebben!

 

Span een schaduwdoek

We gaan steeds meer richting de warme zonnige dagen en dat vinden wij maar wat fijn. Soms is het echter lekker om toch even van de schaduw te kunnen genieten. Een overkapping kan een goede oplossing zijn, maar is vaak duur en neemt meer ruimte in beslag dan je zou willen. Een beter idee is dan het ophangen van een schaduwdoek. Dit is een doek die je kunt bevestigen aan muren, bomen of palen. De doeken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een driehoekig doe die je in een hoek kunt bevestigen. Kijk voor de mogelijkheden eens op Schaduwdeal.nl! Zij hebben een ruim aanbod aan schaduwdoeken!

https://schaduwdeal.nl/