Serpentis
Image default
Bedrijven

Met een vliegengordijn van Horrenbouw geeft u insecten geen enkele kans!

Mooie en handige vliegengordijnen

Met een kwaliteitsvol vliegengordijn geniet u van frisse lucht en daglicht zonder dat u last heeft van vliegen of andere insecten. Bovendien draagt een mooi vliegengordijn ook bij aan het interieur. Bent u op zoek naar een praktisch vliegengordijn? Bij Horrenbouw, dé specialist in insectenwering, vindt u vliegengordijnen in verschillende kleuren en materialen. Bovendien werken ze enkel met topmerken samen en verkopen ze dan ook gordijnen van de hoogste kwaliteit!

Enorm en gevarieerd assortiment

In het uitgebreid assortiment van Horrenbouw vindt u zowel aluminium als kunststof vliegengordijnen. Aluminium gordijnen vangen minder wind dan de kunststof versie, terwijl een pvc gordijn dan weer meer zonlicht doorlaat. Verder hebt u bij Horrenbouw de keuze uit een kant-en-klaar vliegengordijn of een leuk bouwpakket. De doe-het-zelf pakketjes bestaan uit los materiaal en een duidelijke handleiding, zodat u zelf meteen aan de slag kan!

Populaire hulzengordijnen

Tegenwoordig zijn hulzengordijnen enorm populair. Dit gordijn bestaat volledig uit in elkaar geregen vliegengordijn hulzen. Dankzij de combinatie van de kunststof vliegengordijn hulzen en metalen haken is het gordijn enorm sterk. Het zware gewicht zorgt er verder voor dat de strengen telkens netjes op hun plek vallen. Bovendien biedt Horrenbouw u de mogelijkheid dit product op maat te bestellen, zodat u het gordijn zelf niet moet inkorten of versmallen.

Goedkoop, origineel en praktisch

Zoals u ziet, vindt u bij Horrenbouw een uitgebreid en gevarieerd assortiment aan vliegengordijnen. Ze leveren heel wat originele en kwaliteitsvolle gordijnen van bekende merken zoals Sun-Arts, en Torresol. Kiest u bovendien voor een leuk doe-het-zelf pakket, bespaart u ook nog eens heel wat op de prijs. Een origineel vliegengordijn van Horrenbouw is dan ook een goedkope en efficiënte manier om die vervelende vliegen buiten te houden!