Serpentis
Image default
Zakelijke dienstverlening

Met het advies van de veiligheidsdeskundige zet u de juiste stappen

Het advies van een veiligheidsdeskundige is voor een bedrijf zeer waardevol. Een rondgang door uw bedrijf door een deskundige die precies weet waar hij op moet letten, kan verrassende zaken aan het licht brengen. Dat hoeven geen grote problemen te zijn, denk bijvoorbeeld aan het simpele feit dat de nooduitgang wordt geblokkeerd door een bureau dat overbodig was en waarvoor even geen plaats was. Dat mag natuurlijk niet, want in geval van brand of een andere calamiteit moet iedereen zo snel mogelijk het pand kunnen verlaten. De veiligheidsdeskundige zal dit zeker constateren en in zijn rapportage opnemen. Een dergelijk probleem is natuurlijk simpel op te lossen door het desbetreffende bureau ergens anders neer te zetten of af te voeren.

Een stappenplan maken voor het vergroten van de veiligheid

Nadat de veiligheidsdeskundige zijn bevindingen kenbaar heeft gemaakt, kunt u aan de slag om de geconstateerde knelpunten op te lossen. Het is daarbij zaak om de juiste prioriteit te stellen. Een ervaren veiligheidsdeskundige zal zelf aangeven welke zaken hoge prioriteit hebben en welke dingen wel even kunnen wachten. Hoog geprioriteerde punten moeten op korte termijn en soms zelfs direct worden aangepakt. Zeker als er sprake is van een veiligheidsrisico is dit natuurlijk heel belangrijk.

Doe uw voordeel met het advies van een deskundige op het gebied van veiligheid

De veiligheid van uw bedrijf is natuurlijk van groot belang, zowel voor u als voor uw medewerkers. Daarom is het belangrijk om dit met enige regelmaat te laten controleren. Als u een veiligheidsdeskundige inschakelt dan is het natuurlijk wel zaak dat u hier uw voordeel mee doet. Neem de aanbevelingen dus ter harte en probeer deze zo snel mogelijk op te lossen. Alleen dan haalt u het meeste uit dit advies. Voor een vakbekwame veiligheidsdeskundige kunt u contact opnemen met Hattink Advies B.V. in Bergen op Zoom. De experts van dit bedrijf staan bekend om gedegen advies dat perfect op uw situatie aansluit. U vindt hun contactgegevens op de website.

https://hattinkadvies.nl/