Serpentis
Image default
Vakantie

Mindfulness in Nederland

Voor een heerlijk weekend ontspannen en volledig afschakelen, hoef je niet per definitie naar het buitenland. Ons mooie landje kent namelijk ontzettend veel goede retraites. Zodoende kun je dus eenvoudig een paar dagen investeren in jezelf, zonder deadlines, stress, verplichte nummers en een week vakantie in te leveren. Door een weekend naar een retraite te gaan kun je goed ontdekken wat er nu allemaal precies in je hoofd omgaat en leer je om hier bewust van te worden. Daarom zetten wij de leukste, beste, fijnste retraites in Nederland voor je op een rij.

Retraite in Limburg

Balans in het leven draait om meer dan enkel yoga en meditatie. Wat je eet en zeker ook hoe je eet zijn namelijk net zo, of misschien wel nóg belangrijker. Tijdens deze retraite in Limburg leer je om met aandacht eten en rust in je lichaam te brengen. Je werkt door de workshops over mindful bewegen en eten dus letterlijk aan lichaam en geest. Daarnaast is volledige ontspanning ook nog gegarandeerd vanwege de locatie: een authentieke boerderij met alle benodigde faciliteiten. Tijdens dit weekend krijg je overigens ook nog eens inspiratie voor je eigen keuken en ontdek je bijzondere recepten die voor evenwicht zullen zorgen.

Retraite op Terschelling

Als jij aandachtig aanwezig wilt zijn in het nu en meer compassie voor jezelf wilt hebben, dan zal deze retraite op Terschelling jou begeleiden naar een leven zonder stress of angst. Een stilte weekend waar je met nieuwe inzichten tot jezelf komt. Leer hier om moeilijke situaties los te laten en jezelf te accepteren. Ook geven ze je praktische handvatten waardoor je alles wat je tijdens het weekend hebt geleerd, makkelijk thuis kunt gaan oefenen.

Retraite in Zeeland

Ben je op zoek naar een retraite voor alle niveaus? Dan is deze retraite in Zeeland de plek voor jou. Niets moet, maar alles mag. Daarnaast is een bezoek aan de Zeeuwse kust altijd een goed idee, om weer volledig tot jezelf te komen. Kom na dit weekend met nieuwe ideeën en frisse energie thuis.

https://hofdebrulle.nl/retraite-limburg/