Serpentis
Image default
Gezondheid

Moderne tandartsenpraktijk omgeving Culemborg

Een tandarts met een eigen app? Leuk voor jong en voor oud. Iedereen die een smartphone heeft kan van deze efficiënte aanpak profiteren. Maar bij Tandartsenpraktijk Culemborg beantwoorden we ook graag jouw vragen door de telefoon. Onze menselijke aanpak is en blijft onze grootste kracht. Contact met tandarts Culemborg leg je daarom via de app, telefonisch of door het sturen van een e-mail. Ben je aan een halfjaarlijkse controle toe, kom dan op afspraak aan de Costerweg 3. Dennis en Daisy-Joyce staan hier de hele week klaar om je te ontvangen. Natuurlijk ligt de nadruk in de eerste plaats op goede preventie. Bij kinderen speelt hierbij de ‘Gewoon Gaaf Methode’ een belangrijke rol. Maar mocht er zich een gaatje voordoen of iets dat meer ingrijpend is, dan staan Dennis en Daisy-Joyce klaar met de nieuwste vakkennis op hun terrein.

Up to date kennis

Want dat is de kracht die Tandartsenpraktijk Culemborg dagelijks laat zien. Elke maand volgen Dennis en Daisy-Joyce de laatste bijscholing op hun vakgebied. Dit zorgt er dan ook voor dat je voor de beste mondzorg in Culemborg eigenlijk automatisch de praktijk aan de Costerweg kiest. Niet iedereen vindt de gang naar een tandarts even fijn. Toch zul je zien dat je bij Dennis en Daisy-Joyce snel op je gemak bent. Zij zijn er immers om jouw gebit zo goed mogelijk te verzorgen en dat doen ze het liefst in goed overleg. Naast de twee tandartsen doen ook alle andere medewerkers enorm hun best om het jou naar de zin te maken. Dat scheelt direct al heel veel, wanneer je een bezoek aan de tandarts toch al niet zo prettig vindt.

Moderne apparatuur

De praktijk draait sinds 2013 op een zeer succesvolle manier. De modernste apparatuur is aanwezig en het niveau van behandeling is zeer hoog. Kies je voor Dennis en Daisy-Joyce als tandarts, dan weet jij je verzekerd van uitstekende tandzorg voor de komende dertig jaar. Het geeft een gerust gevoel dat je niet meer van tandarts zal hoeven wisselen!

https://www.tpculemborg.nl