Serpentis
Image default
Vakantie

Ontspannen in de natuur

Wat is er beter dan lichaam en geest tot rust te laten komen midden in de natuur? Op de Veluwe kunt u in uw eigen tempo de mooiste plekken ontdekken. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk rondwandelen, wat een ontspannende werking heeft op uw lichaam en geest. Wist u dat wandelen zelfs tegen stres en depressie helpt? Elk seizoen verandert de natuur mee en kunt u tot rust komen en uw hoofd legen in deze prachtige omgeving. Omringd door de Veluwe, tussen het groen verscholen vindt u Hotel Apeldoorn – de Cantharel. De ideale locatie om helemaal tot rust te komen. Hier staat alles in het teken van activiteiten combineren met ontspanning. In ’t Buitenhuisje van het hotel kunt u bijvoorbeeld leuke fiets- en wandelroutes samenstellen.

Hotel met zwembad mét wellnesstuin

Bent u op zoek naar complete ontspanning? Dan kunt u bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel uzelf in de watten laten leggen. Op de begane grond en de eerste etage van dit wellness hotel op de Veluwe kunt u zich volledig overgeven aan luxe. Zo kunt u ervoor kiezen om gratis gebruik te maken van verschillende wellness-faciliteiten. Duik bijvoorbeeld de sauna in en koel daarna lekker af onder de douche.
Wist u bijvoorbeeld al dat het wetenschappelijk bewezen is dat de sauna goed voor u is? Tijdens een bezoek aan de sauna worden namelijk uit uw lichaam afvalstoffen en vocht onttrokken. Hierdoor wordt het lichaam schoongespoeld en gaat de huid er beter uitzien! Daarnaast kunt u genieten van de nieuwe wellnesstuin met verschillende nieuwe saunafaciliteiten én overdekt buitenzwembad (eind 2018). Oftewel, genoeg reden om het wellness-gedeelte van dit hotel op de Veluwe met zwembad te bezoeken.

Pure schoonheid

Zin om uzelf te trakteren op een fijne schoonheidsbehandeling of massage? Bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel kunt u zich heerlijk laten behandelen met de producten van ‘’Guinot’’ door de professionele schoonheidsspecialistes.
U kunt kiezen uit verschillende massages of u kunt uzelf bijvoorbeeld laten adviseren over uw huid met aansluitend een behandeling voor uw voeten. Zo zijn er genoeg lichaam- en gezichtsbehandelingen die u gemakkelijk kunt combineren.

Bent u toe aan een of twee dagen volledige rust? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een wellnessarrangement. Laat u in de watten leggen met een overnachting in een luxe comfort-kamer en een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast mag u kiezen uit een behandeling bij de schoonheidsspecialiste. In de avond is het tijd om te genieten van het Live Cooking dinerbuffet of een 3-gangen seizoen menu. Kortom, u keert heerlijk uitgerust én opgeladen terug.

Wilt u meer informatie over uw ontspannen verblijf? Kijk dan voor meer informatie op onze site.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/